News Flash:

Grindeanu: Proiectul privind TVA zero la locuinte pentru persoane fizice are sustinerea Guvernului

3 Martie 2017
809 Vizualizari | 0 Comentarii
sorin grindeanu motiune
Premierul Sorin Grindeanu a declarat, vineri, ca proiectul de lege privind TVA zero la locuinte pentru persoane fizice are sustinerea Guvernului si va fi adoptat in aceasta sesiune parlamentara.
"Proiectul legii TVA zero, care e in Parlament in acest moment, pentru livrarea de locuinte pentru persoanele fizice are sustinerea Guvernului. Daca vorbim cu un finantist, asa cum ii stim cu totii, care stau si doar aduna plusuri si minusuri fara sa vada efectele secundare, prima impresie a unui finantist e ca o sa avem un minus important la buget. Daca, in schimb, vorbim de efectele intr-un intreg domeniu, ceea ce inseamna un impuls pe aceasta piata, ceea ce inseamna sa incepem sa reducem acel deficit de aproximativ 1.000.000 de locuinte noi — e unul din putinele lucruri pe care le putem face in acest moment", a spus Grindeanu, la Palatul Parlamentului, in cadrul unei dezbateri despre piata imobiliara in 2017.
El a precizat ca Guvernul va da un punct de vedere pozitiv pe acest proiect de lege si va fi notificata si Comisia Europeana. 
Premierul a admis ca intr-o prima faza, pana va fi adoptat, proiectul ar putea crea incertitudine, dar si-a exprimat convingerea ca el va duce la relaxare fiscala si va impulsiona piata imobiliara.
AGERPRES

guvernului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1245 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006661 (s)