News Flash:

Grindeanu, anunt IMPORTANT despre OUG privind gratierea!

30 Ianuarie 2017
1473 Vizualizari | 0 Comentarii
sorin grindeanu3
Premierul Sorin Grindeanu sustine ca a avut o discutie cu ministrulJustitieiFlorin Iordache, si a precizat ca asteapta varianta finala a proiectului privind gratierea, dar si calea de adoptare. Grindeanu a spus ca dezbaterea publica pe acest subiect se va incheia maine si apoi se va lua o decizie.

"Nu a fost vorba niciodata despre amnistie, asa cum am auzit vorbindu-se in spatiul public.De fapt, s-a vorbit despre o amnistie mascata, dar eu n-am auzit niciodata de acest termen juridic.
Ca sa fiu cat se poate clar, astept solutii de la Ministerul Justitiei, ca si prim-ministru, pentru ca in acest moment nu-mi este foarte clar ce vor sa propuna. Este dreptul Ministerului Justitiei sa vina cu proiectul asa cum cred ei ca este in forma lui cea mai buna. I-am cerut ministrului Justitiei sa vina sa imi propuna concluziile si calea pe care o sa urmam, pentru ca pana la urma este atributia titularului de fila sa vina cu modul in care trebuie sa actionam", a declarat Sorin Grindeanu, la Antena 3.


Grindeanu sustine ca maine vor fi incheiate procedurile de dezbatere publica pe OUG privind gratierea, odata cu intalnirea publica pe care o organizeaza Ministerul Justitiei.
"Referitor la modificarea Codului Penal si al Codului de Procedura Penala, Grindeanu a spus ca toate modificarile se fac din cauza deciziilor Curtii Constiutionale. "Avem o multime de decizii ale Curtii Constitutionale, care stau de ani de zile in Parlament si care nu au fost puse in aplicare. Noi suntem obligati sa le punem in aplicare, pentru ca deciziile Curtii sunt general obligatorii", a mai spus Grindeanu.

premierul sorin grindeanu ministrul justitiei florin iordache
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1414 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009135 (s)