News Flash:

Grigore Moisil, liceul numarul 1 al Timisoarei la BAC. Vezi care sunt celelalte licee de top

3 Septembrie 2014
558 Vizualizari | 0 Comentarii
Liceul Grigore Moisil din Timisoara
Anul acesta, rezultatele la Bacalaureat, atat in prima cat si in a doua sesiune, nu au fost imbucuratoare. Ba din contra. La a doua sesiune de BAC, in Timis, au luat examenul doar 22,37 la suta dintre candidati, iar la prima sesiune 56,09 la suta. Dupa ce s-a incheiat si a doua sesiune s-a facut un top al liceelor la Bacalaureat, care ia in considerare rezultatele liceenilor atat la sesiunea din vara cat si la cea de toamna.
Astfel, Liceul „Grigore Moisil” din Timisoara este pe primul loc in ceea ce priveste promovabilitatea, cu 99,70 la suta, urmat de Colegiul „C.D. Loga” cu 98,11 la suta, Liceul Teoretic „William Shakespeare” – 97,18 la suta, urmeaza Colegiul National Banatean, Liceul Teoretic „Nikolaus Lenau”, Liceul Pedagogic Carmen Sylva si Colegiul National Ana Aslan.
Pe ultimele locuri se situeaza Liceul Auto, promovabilitate 9,38 la suta, Liceul Particular „Henri Coanda” – 7,14 la suta, Liceul Tehnologic Sannicolau Mare – 5,88 la suta, Liceul Agricol Ortisoara – zero la suta, scrie Tion.ro.
In ceea ce priveste sesiunea de toamna a Bacalaureatului, luni s-au depus contestatiile, in numar de 343. Contestatiile din judetul Timis se rezolva la Deva, iar afisarea rezultatelor finale, dupa contestatii, va avea loc in data de 4 septembrie.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1359 (s) | 23 queries | Mysql time :0.045704 (s)