News Flash:

Greseli frecvente pe care le fac femeile intr-o relatie. Nu le repeta si tu!

24 Martie 2015
1178 Vizualizari | 0 Comentarii

Oricat de greu ne-ar fi sa recunoastem, nu suntem perfecte. Ba dimpotriva, uneori suntem prea delasatoare si posesive. Dupa indelungi dezbateri si brainstorming-uri, am reusit sa facem un top cu cele mai grave greseli pe care femeile le fac intr-o relatie.

In unele cazuri, aceste greseli provoaca rupturi definitive intre parteneri, alteori iubitii amana sa ia o decizie cu privire la relatia lor.

Tu ai comis vreuna dintre aceste greseli grave?

1. Refuzi sa faci sex cu el

Sunt zile in care efectiv nu ai chef sa faci sex. Seara esti obosita si stresata dupa o zi grea la birou, trebuie sa faci mancare, sa-i calci hainele si abia daca iti mai ramane timp sa faci un dus si sa te demachiezi.

Ei bine, nu este bine deloc. O data, de 2 ori, poti sa te plangi ca nu ai chef de sex, insa daca obisnuiesti sa vii cu tot felul de scuze penibile zile la randul, te-ai putea trezi ca te paraseste. Asa cum tu vrei pantofi si bujuterii, asa si el vrea sex la discretie.

2. Il presezi sa te ceara de sotie

Daca aveti planuri pentru un viitor comun, dar el nu-ti adreseaza celebra intrebare, nu il presa si nu-i bate apropouri. Barbatii se maturizeaza ceva mai greu si au nevoie de timp pentru a-si da seama daca au gasit femeia ideala.

In momentul in care devii disperata, este foarte posibil sa vrea sa iasa din relatie, pentru simplul fapt ca nu este pregatit sa devina sot. Lasa-l sa decida singur cand si cum iti adreseaza intrebarea.

3. Incerci sa-l indepartezi de familie

Nu-ti place de mama soacra? Atunci afla ca nu este in regula sa il indepartezi pe iubitul tau de familie. Nu este bine sa-i interzici vizitele la ai sai, pentru ca il pui intr-o situatie stanjenitoare. Va fi nevoit sa aleaga intre tine si parintii lui. In unele cazuri, barbatii aleg sa ramana alaturi de partenera, insa in altele decid sa se desparta, pentru binele alor sai.

4. Esti mult prea invaziva

In orice relatie, ambii parteneri au nevoie de o oarecare libertate. Daca incepi sa devii un control freak, ii verifici telefonul in fiecare seara, ii ceri parola de la Facebook si ii controlezi portofelul in speranta ca vei gasi un bon cu 2 meniuri de la McDonald's, inseamna ca nu ai incredere in el si esti mult prea geloasa.

Faptul ca este intr-o relatie cu tine nu ar trebui sa insemne ca iubitul tau nu mai are voie sa comunice cu alte femei. Este bine sa stii ca barbatii nu accepta sa le invadezi teritoriul, iar daca o fac, nu ii va tine prea mult timp.

5. Nu mai esti atragatoare

Din ce in ce mai multi barbati isi parasesc iubitele din cauza ca acestea nu mai sunt atragatoare. Uita sa se epileze cu saptamanile, nu se tund, le creste mustata si se ingrasa.

Cand femeia este delasatoare cu propriul corp, lucrurile nu pot functiona bine intr-o relatie. La fel ca toti ceilalti barbati, si iubitul tau vrea sa aiba alaturi o femeie cocheta, dichisita si sexy

6. Te comporti ca o mama cu el in public

Barbatii nu suporta sa fie foarte cocolositi in public. Este bine daca ii pregatesti pachetul pentru serviciu, este bine sa-i calci mereu camasile, insa nu este bine sa-i aranjezi parul in public, sa ii scuturi scamele de pe sacou in fata prietenilor sau sa-i cureti cu degetul ud o mica pata de pe frunte.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005139 (s)