News Flash:

Greseala pe care toate GOSPODINELE o fac cand prepara SALATA DE VINETE! Iata cum se prepara CORECT….

17 Iulie 2017
1339 Vizualizari | 0 Comentarii
adaaaaaa 678x381
Salata de vinete este printre cele mai preferate de romani atunci cand vine vorba de mancare. Iata insa ce greseli facem atunci cand o preparam si ce trebuie modificat.
Daca vrei sa mananci ceva delicios ori sa multumesti toti musafirii dintr-o lovitura, atunci mergi repede la piata pentru a cumpara ingredientele pentru salata de vinete. Inainte de a face asta, gandeste-te cum ai de gand sa o prepari.
Sunt persoane care, pe langa ingredientul principal, aleg sa dea o aroma deosebita acestui fel de mancare si pun in compozitie usturoi, ceapa, rosii sau maioneza, dupa bunul plac.
Deloc surprinzator, varianta de salata cu vinete si maioneza are un continut caloric mult mai mare decat cea obisnuita, astfel ca nu este indicat sa exageram atunci cand ne asezam la masa.
In plus, trebuie precizat faptul ca uleiul de masline nu are ce cauta in salata de vinete, asta pentru ca ii da un gust amar, iar reteta noastra va fi un esec. Poti in schimb sa adaugi cata ceapa vrei (dupa gust), caci aceasta vine cu beneficii multiple pentru organism, alaturi de vitaminele si mineralele continute de vinete.

delicios ingredientele
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005954 (s)