News Flash:

Greseala pe care o fac toate gospodinele cand fierb fasole

21 Ianuarie 2016
92014 Vizualizari | 1 Comentarii
fasole fiarta
Amanda Rose, un psiholog si cercetator din SUA, autor al volumului „Rebuild From Depression: A Nutrient Guide”, a explicat cum trebuie consumata, de fapt, fasolea pentru a ne bucura de toate proprietatile sale.
Leguminoaselefasolea, soia, nautul, lintea, arahidele sunt bogate in minerale, insa, potrivit dr. Rose, organismul nostru asimileaza aproximativ jumatate din cantitatea nutrientilor, scrie observator.tv.
Iata cum trebuie preparata fasolea:
- Combinati apa clocotita cu apa filtrata si turnati peste fasole pana acoperiti complet boabele. Faceti asta cu o zi inainte de a gati propriu-zis fasolea si puneti vasul intr-un loc cald.
- Pastrati apa fierbinte intr-un termos si pe masura ce boabele absorb apa, completati din nou pana sunt acoperite complet.

amanda rose leguminoasele
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1316 (s) | 43 queries | Mysql time :0.020410 (s)