News Flash:

Gregorian Bivolaru ramane in arest in Franta

28 Februarie 2016
1314 Vizualizari | 0 Comentarii
Gregorian Bivolaru
Gregorian Bivolaru ramane in arest, in Franta. Liderul MISA a fost arestat vineri, la un targ de carte din Paris.

Potrivit Gandul, judecatorii din Franta au decis ca Gregorian Bivolaru sa ramana in arest. Liderul MISA le-a spus judecatorilor ca este cetatean bulgar, nu roman, si ca nu este persoana data in urmarire de tara noastra. De asemenea, vineri, cand acesta a fost prins de politisti, avea asupra sa acte false.
Guru Bivolaru este aparat in Franta de avocati din Romania. Potrivit primelor informatii, a fost demarata procedura extradarii sale, informeaza televiziunile de stiri.
Gregorian Bivolaru a fost condamnat, pe 14 iunie 2013, de Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ), la sase ani de inchisoare cu executare pentru act sexual cu un minor in forma continuata, decizia fiind definitiva.
Prin aceeasi decizie, ICCJ l-a achitat pe Bivolaru de perversiuni sexuale in legatura cu victima Madalina Dumitru, pe motiv ca faptei ii lipseste unul din elementele constitutive ale infractiunii. Pentru acelasi motiv si in cazul aceleiasi victime, Bivolaru a fost achitat si pentru fapta de trafic de minori.
Totodata, instanta a incetat procesul penal pe numele lui Bivolaru pentru tentativa la trecerea frauduloasa a frontierei, fapta fiind prescrisa.
Gregorian Bivolaru a plecat din Romania dupa ce a fost trimis in judecata, in august 2004, fiind arestat in aprilie 2005, in Suedia. In noiembrie 2005, autoritatilor romane li s-a respins cererea de extradare a acestuia.

gregorian bivolaru potrivit gandul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005215 (s)