News Flash:

Gorghiu: Ponta continua spectacolul ipocrit de jelire nationala a lui Dragnea

17 Mai 2015
1099 Vizualizari | 0 Comentarii
alina gorghiu
Copresedintele PNL Alina Gorghiu a scris, sambata, pe Facebook, ca Victor Ponta continua spectacolul ipocrit de jelire nationala a lui Liviu Dragnea, transmitandu-i ca in 2012, ea si PNL credeau sincer ca ”presedintele de atunci era toxic, dar din pacate stateau alaturi de un om la fel de perfid”.
”Observ ca Victor Ponta continua spectacolul ipocrit de jelire nationala a domnului Liviu Dragnea”, afirma Alina Gorghiu pe Facebook.
Ea ii transmite lui Victor Ponta: ”In 2012, eu si PNL credeam sincer ca Presedintele de atunci era toxic pentru Romania. Din pacate, stateam alaturi de un om la fel de perfid ca Traian Basescu, care in cateva luni intra descaltat la Cotroceni pentru a semna acorduri de coabitare”.
Copresedintele PNL mai afirma ca, spre deosebire de Ponta, ea nu incearca ”niciun sentiment de bucurie in privinta situatiei domnului Liviu Dragnea, singurul care putea sa ii puna sub semnul intrebarii mandatul de presedinte al PSD, dupa ce si-a eliminat toti rivalii”.
”Victor Ponta nu se multumeste doar cu faptul ca a scapat de un adversar intern, vrea sa maximizeze profitul si sa asocieze si PNL cu presupusele fapte ale colegului sau de partid, care sunt individuale, nu colective”, apreciaza Gorghiu in postarea de pe pagina de socializare.
Premierul Victor Ponta i-a multumit, sambata, la Targu Jiu, "lui Liviu (n.r. - Dragnea, ministrul demisionar al Dezvoltarii Regionale, aflat langa el), care s-a implicat foarte mult in proiectul modernizarii stadionului" din municipiu, adaugand ca "in Romania, nicio fapta buna nu ramane nepedepsita".
Victor Ponta a declarat ca decizia instantei de condamnare a lui Liviu Dragnea pentru campania la referendumul din 2012 necesita clarificarea modului de organizare a campaniei electorale in viitor si daca politicienii trebuie sa stea in case cu telefonul inchis.
"Toti suntem la fel de nevinovati. Mi se pare un lucru pe care orice om de bun-simt, care nu e speriat de moarte ca i se face si lui un dosar, cred ca il gandeste ca si mine. OK, am inteles condamnarea lui Dragnea ca o condamnare a tuturor, a celor care l-am suspendat pe Basescu, am facut campanie pentru referendum, am votat. Daca Dragnea se ducea si ii lua presedintia de la Basescu, sa si-o duca el acasa, era normal, dar cand vorbim de ceva ce am facut toti si am facut bine (...) Toti mergem pe strada si il luam pe unul singur, toti bem apa si il luam pe unul singur", a spus Ponta intr-o conferinta de presa la Targu Jiu, sustinuta alaturi de Liviu Dragnea.
El a adaugat ca regreta ca, la referendumul de demitere a presedintelui Basescu, Curtea Constitutionala "a omorat cel mai democratic moment al Romaniei", cand au votat 7,4 milioane persoane, si a facut referire la "nemernicia liderilor PNL" care sustineau demiterea lui Dragnea desi la randul lor au participat, in 2012, la campania pentru referendum.
"O sa facem la anul campanie stand toti inchisi in case, ne inchidem si telefoanele ca nu cumva sa ne sune cineva, dar cum voteaza oamenii ? Dupa ce, daca noi stam toti inchisi in case ?", a mai afirmat Ponta.

copresedintele pnl
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1209 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006886 (s)