News Flash:

Gorghiu: "Le solicit lui Dragnea si Oprea sa se delimiteze de afirmatiile calomnioase ale lui Ponta"

25 Septembrie 2015
1121 Vizualizari | 0 Comentarii
alina gorghiu
Copresedintele PNL Alina Gorghiu le cere liderilor PSD si UNPR Liviu Dragnea si Gabriel Oprea sa se delimiteze de afirmatiile premierului Victor Ponta referitoare la posibila implicare a presedintelui Klaus Iohannis in timiterea acestuia in judecata, considerandu-le "calomnioase".
"Le solicit domnilor Dragnea si Oprea, tutorii politici ai lui Victor Ponta si totodata cei care il gireaza in fruntea Guvernului Romaniei, explicatii pentru derapajele de ieri seara ale prim-ministrului trimis in judecata. Cred ca este imperativ ca liderii principalelor partide din coalitia de guvernare sa se delimiteze public de afirmatiile lui Victor Ponta, calomnioase si nedemne de functia pe care o ocupa", a scris, vineri, pe facebook, Alina Gorghiu.
Ea a mentionat ca modul in care Ponta intelege sa duca lupta pentru supravietuire politica aduce prejudicii Romaniei si cei care il spijina au timp pana la votul motiunii de cenzura sa se decida.
"Modul in care premierul Ponta intelege sa duca lupta pentru supravietuire politica aduce grave prejudicii Romaniei. Cei care il sprijina politic pe Victor Ponta au suficient timp, pana marti, la votul asupra motiunii de cenzura a PNL, sa analizeze cu grija daca sunt dispusi sa dea socoteala pentru fiecare iesire in decor a acestui prim-ministru compromis moral si politic", a mai aratat Gorghiu.
Premierul Victor Ponta a declarat, joi, solicitat sa comenteze afirmatiile lui Klaus Iohannis potrivit carora adoptarea motiunii de cenzura ar fi un rezultat bun, ca se intreaba daca nu cumva seful statului a facut "presiuni" pentru trimiterea sa in judecata, astfel de declaratii find "anormale" din partea sefului statului. Mediafax.ro

gabriel oprea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1463 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006721 (s)