News Flash:

Google News si-a lansat versiunea romaneasca

18 August 2015
1228 Vizualizari | 0 Comentarii
googlee
Versiunea romaneasca a serviciului Google News a fost lansata marti, pe aceasta putand fi citite stiri si articole recente de la unele dintre cele mai importante publicatii si bloguri din Romania.
Google News poate fi accesat pe web la adresa news.google.ro si prin aplicatiile de pe Android si iOS. Cei interesati vor putea accesa Google News intrand si pe sectiunea "Stiri" din partea de sus a rezultatelor cautarii.
Internautii Google News pot sa citeasca unele dintre cele mai recente stiri si articole de la unele dintre cele mai importante publicatii si bloguri din tara. Acestia pot sa isi personalizeze cautarile pentru a putea sa urmareasca subiectele de interes.
Potrivit Google, indiferent din ce tara provin sau ce limba vorbesc, oamenii apeleaza la Google News pentru a citi despre fapte, opinii si perspective asupra subiectelor ce ii intereseaza. Cu aceasta noua editie in limba romana, Google spera sa poata aduce stirile mai aproape de un numar cat mai mare de romani, conform unui comunicat remis MEDIAFAX de reprezentantii Google.
In prezent, serviciul Google News este disponibil in 28 de limbi, acoperind 45 de tari.
Conform Google, in general, Google News isi propune sa promoveze jurnalismul autentic si sa expuna utilizatorii la diverse perspective. Nu exista moderare manuala pentru selectarea importantei unei stiri. Ierarhizarea stirilor este determinata de mai multi factori, printre care: prospetimea continutului, diversitatea continutului, continutul textual bogat, originalitatea continutului.
Mediafax.ro 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1123 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006135 (s)