News Flash:

Giroc sau Timisoara? Unde va fi ridicata noua Sala Polivalenta?

12 Aprilie 2017
1225 Vizualizari | 0 Comentarii
polivalenta timis
Primarul Timisoarei nu se lasa pana cand Timisoara nu va avea o sala polivalenta cu cel putin 10.000 de locuri. Edilul-sef sustine ca va scrie o adresa catre CNI, pentru a afla daca mai-marii de la Bucuresti sunt de acord sa ridice noua sala polivalenta a Timisoarei, promisa de mai multi ani, in Timisoara, nu in Giroc, asa cum a anuntat presedintele CJ Timis, Calin Dobra.
In conditiile in care CNI nu este de acord sa ridice viitoarea sala in Timisoara, in viitorul complex sportiv gandit de Nicolae Robu, edilul-sef anunta o investitie uriasa a municipalitatii: o sala polivalenta de cel putin 10.000 de locuri, lucrarile fiind estimate la 20 de milioane de euro. De unde banii? Din bugetul local, pe o investitie multianuala, scrie tion.ro.
„Voi transmite o adresa la Compania Nationala de Investitii, prin care voi cere sa ni se comunice daca se agreeaza locatia pe care am propus-o pentru Timisoara, nu pentru un partid sau altul, pentru o persoana sau alta aflate acum in functii. Daca nu se agreeaza acea locatie, atunci vom realiza sala polivalenta pe bugetul local. De cel putin 10.000 de locuri, vom pleca de la modelul salii polivalente de la Cluj. Daca amplasam sala nu stiu exact unde in Giroc, vor fi o multime de dezavantaje. Cetatenii care participa sunt in marea lor majoritate timisoreni. Toti vor aglomera orasul pe aceeasi artera. Va fi Calea Girocului cu patru benzi, dar una singura. Plus, toate retelele de utilitati care acolo nu exista”, a anuntat, marti, primarul Timisoarei.

timisoara primarul timisoarei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004352 (s)