News Flash:

Gino Iorgulescu ramane presedintele LPF. Seful lui ACS Poli Timisoara a fost invins clar

23 Octombrie 2017
1037 Vizualizari | 0 Comentarii
gino2
Presedintele ACS Poli Timisoara, Sorin Dragoi, invins categoric, cu 13-1, de Gino Iorgulescu la alegerile pentru sefia LPF, a declarat ca votul s-a schimbat duminica seara, dupa ce in presa a aparut o declaratie a liderului PSD, Liviu Dragnea.
"E greu cand candidezi cu cineva preferat sa reusesti sa schimbi mentalitatea si sa faci ceva pentru fotbalul romanesc. A fost un vot deschis, nu a fost jenant. Era jenant daca nu participam. Si la 5-0 nu retragi echipa de pe teren, joci in continuare. Sunt mai suparat pentru Poli decat pentru votul de azi. Eu am incerca sa fac in asa fel incat lucrurile sa se schimbe, sa fie un nou inceput pentru fotbalul romanesc, nu am reuit sa conving cluburile, sper ca peste 4-5 ani cand ne intalnim sa fie un fotbal mai bun. Sunt convins ca votul s-a schimbat aseara. Dezamagit sunt de situatia fotbalului romanesc, nu de voturile pe care le-am primit sau nu le-am primit. Ramane sa stabiliti dumneavoastra daca se voteaza politic sau nu, eu am simtit ca oamenii au votat pentru lucruri mai bune in fotbal si le respect optiunea", a declarat Radoi, dupa Adunarea Generala de alegeri.
El face referire la o declaratie a presedintelui PSD, Liviu Dragnea, acordata Gazetei Sporturilor, in care s-a aratat deranjat de faptul ca numele sau este asociat cu cel al lui Radoi.
"Am fost coleg de facultate cu Dragoi, dar de atunci nu cred ca l-am mai vazut de doua, trei ori. Si atunci cred ca a fost o intamplare. Am vazut declaratiile lui si am fost deranjat ca-si asociaza candidatura la Liga cu numele meu. O spun clar: nu il sustin pe Sorin Dragoi! Chiar am fost deranjat ca numele meu a aparut in declaratiile sale in ultima perioada. Nu vreau sa ma implic absolut deloc. Eu nu cred ca politicul poate decide cine sa castige alegerile la liga sau la federatie. Nu cred! Si nu cred ca e sanatos sa se intample asta. Am o relatie veche cu Gino, dar asta nu inseamna ca eu il ajut sa castige alegerile. Am un preferat, dar sa castige cine merita", a declarat Dragnea, pentru gsp.ro.
Gino Iorgulescu, 61 de ani, a castigat un nou mandat la conducere LPF, el fiind reales in functie, luni, in cadrul Adunarii Generale a forului, cu 13 voturi pentru si unul impotriva, in fata lui Sorin Dragoi, 52 de ani. Gino Iorgulescu va avea de luni un nou mandat, pe cinci ani.
Iorgulescu a facut cariera ca jucator la Sportul Studentesc, dar a mai evoluat si la Dunarea Giurgiu si Progresul. Dupa retragere, el a activat ca antrenor secund la echipa nationala, in mandatele selectionerilor Mircea Radulescu si Cornel Dinu, apoi a fost mai multi ani presedintele FC National, fosta Progresul.
Gino Iorgulescu este in functia de presedinte al LPF din 14 noiembrie 2013, cand l-a invins la ultimele alegeri pe Dumitru Dragomir, cu 11 voturi la 7. Dragomir conducea LPF de 17 ani. Dar cu o zi inaintea alegerilor de atunci, o intrunire a unor politicieni, intre care premierul de atunci Victor Ponta si vicepremierul Liviu Dragnea, cu zece conducatori ai unor cluburi din Liga I a pus capat "domniei" lui "nea Mitica" la liga.
Mandatul viitorului presedinte va fi de cinci ani si nu de patru, ca pana acum, dupa ce Statutul LPF a fost modificat in acest sens. O persoana nu poate avea mai mult de doua mandate la conducerea ligii, astfel ca pentru Iorgulescu acesta este ultimul mandat. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1258 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006040 (s)