News Flash:

Ginecologul de serviciu: Pot face sex cu sotul in timpul sarcinii? Afla ce spun specialistii

28 Ianuarie 2016
2424 Vizualizari | 0 Comentarii
gravida3
Ti se poate intampla sa te gandesti la sex tot timpul cat esti insarcinata si asta deoarece hormonii o iau razna in aceasta perioada.
Se poate intampla, de asemenea, sa nu simti nici un fel de dorinta sa faci sex, deoarece consideri ca ai corpul prea mare, greoi si umflat, plus ca e posibil sa ai constant greata si crampe abdominale.
Prin urmare, prima regula este sa iti asculti corpul atunci cand vine vorba de sex in timpul sarcinii. Daca nu simti sa sari in pat cu partenerul tau, pur si simplu nu o fa. Dar daca doresti sa iti pastrezi viata sexuala activa pentru cele noua luni, exista o serie de metode pentru a te satisface atat pe tine, cat si pe partener, fara penetrare.
Multi oameni se gandesc ca sexul in timpul sarcinii este mult prea neobisnuit si, prin urmare, nu mai fac nimic. Dorinta sexuala, cu toate acestea, poate fi satisfacuta prin masturbare reciproca sau sex oral. Femeile pot avea secretii vaginale mai abundente in timpul sarcinii, dar nu este periculos.
In cazul in care aceasta secretie il deranjeaza pe partenerul tau in timpul sexului oral, sterge-te imediat cu un servetel sau spala-te.

Galerie Foto

sex_gravida
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1377 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007753 (s)