News Flash:

Gigi Netoiu a suferit un infarct in penitenciar. Fostul actionar al lui Dinamo va fi transferat la Timisoara

15 Decembrie 2015
1866 Vizualizari | 1 Comentarii
netoiu 1
Gigi Netoiu, condamnat la trei ani si patru luni de inchisoare in dosarul ”Transferurilor” si incarcerat la Sectia exterioara Vanjulet a Penitenciarului Drobeta Turnu Severin, a fost transportat duminica la spital, iar surse medicale au spus ca acesta a suferit un infarct, starea sa fiind stabilizata.
Fostul actionar al FC Dinamo si Universitatea Craiova, Gigi Netoiu, a fost transportat la spital duminica, in jurul orei 19.30, cu o ambulanta solicitata la Sectia exterioara din localitatea Vanjulet a Penitenciarului Drobeta Turnu Severin.
Surse medicale au declarat corespondentului MEDIAFAX ca Gigi Netoiu a suferit un infarct, el fiind transferat de la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Drobeta Turnu Severin la Sectia de Cardiologie, unde medicii l-au stabilizat, in prezent el fiind monitorizat de aparate.
Conform surselor citate, in momentul in care starea pacientului va fi stabila, acesta va fi transferat, cel mai probabil, la un centru de cardiologie interventionala din Timisoara.
Gigi Netoiu este supravegheat in spital de opt angajati ai Penitenciarului Drobeta Turnu Severin.
Curtea de Apel Bucuresti l-a condamnat pe Gigi Netoiu, in martie 2014, la trei ani si patru luni de inchisoare cu executare, in dosarul transferurilor de jucatori. In acelasi dosar au mai fost condamnati Cristi Borcea si Ioan Becali la cate sase ani si patru luni de inchisoare, Victor Becali la patru ani si opt luni, Gheorghe Copos - trei ani si opt luni, Mihai Stoica - trei ani si sase luni, Jean Padureanu - trei ani si patru luni si Gheorghe Popescu - trei ani, o luna si zece zile.

gigi netoiu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1112 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004468 (s)