News Flash:

Gigi Becali poate fi ELIBERAT!

6 Martie 2015
1289 Vizualizari | 0 Comentarii

Magistratii Judecatoriei Medgidia au admis, vineri, cererea omului de afaceri George Becali privind eliberarea sa conditionata din Penitenciarul Poarta Alba. 

In situatia in care decizia judecatorilor nu va fi contestata de procurori, Becali va putea pleca acasa la inceputul saptamanii viitoare. 

"Daca se admite cererea de eliberare conditionata si nu se formuleaza contestatie din partea DNA, hotararea ramane definitiva si, dupa expirarea termenului prevazut de lege de trei zile, va fi pus in libertate. Daca se formuleaza contestatie, in ipoteza admiterii cererii, atunci ramane incarcerat pana se va solutiona contestatia. (...) Eu cred ca se va admite cererea", a declarat avocatul lui George Becali inainte ca instanta sa se pronunte. 

Potrivit acestuia, clientul sau intruneste toate conditiile legale pentru a fi eliberat conditionat. 

George Becali a scos in evidenta, in fata judecatorilor, actele caritabile pe care le-a facut in timpul in care s-a aflat in penitenciar. 

Condamnat la inchisoare in 2013, George Becali a fost transferat, la solicitarea sa, de la Penitenciarul Jilava la Penitenciarul Poarta Alba, fiind incarcerat in regim deschis. 

Becali a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare, dupa ce a primit trei ani de detentie in cazul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii Nationale, la care s-au adaugat alte sase luni dupa condamnarea in dosarul "Valiza". AGERPRES


gigi becali
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1372 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006100 (s)