News Flash:

Gigi Becali ii cere demisia selectionerului Christoph Daum si il propune pe Gheorghe Hagi

14 Iunie 2017
990 Vizualizari | 0 Comentarii
Christoph Daum
George Becali a avut o reactie dura la adresa selectionerului Christoph Daum, dupa rezultatele inregistrate de catre echipa nationala a Romaniei in aceasta campanie de calificare. Nici macar succesul din meciul amical cu Chile, scor 3-2, nu l-a determinat pe finantatorul FCSB sa-si schimbe discursul.
"Nu m-am uitat la meciul cu Chile. Ce sa vad eu? Pentru mine nu mai exista echipa nationala. Sunt amarat. Urla sufletul in mine de durere! Noi avem jucatori buni, dar trebuie pusi in valoare de Daum. Pai, tu joci cu Stancu mijlocas dreapta si cu Chipciu mijlocas stanga. Ce vrei sa faci?! Inseamna ca vrei doar sa faci contra.
Daum, daca are demnitate, trebuie sa vina si sa zica «Hai ca am plecat. Va las, dar o sa iubesc tara asta in continuare». Dar tu vii si certi jurnalistii. Vai de capul tau! Ai gasit la FRF oameni de nimic, care au atitudine de sclavi! Daca aveai la FRF un Becali, acum erai spulberat. Tipi tu la mine, «drogangiule?» De ce vine si se da mare patriot? Isi bate joc de noi? Ne minte la televizor. Hagi este cel mai bun selectioner. A zis ca sacrifica tot pentru nationala. Lucescu ar fi bun, la fel ca Olaroiu si Dan Petrescu. Oameni care fac ceva", a declarat Gigi Becali la Sport.ro.
Omul de afaceri sustine ca a discutat cu un jucator din lotul nationalei care i-a dezvaluit ca selectionerul german nu stie sa pregateasca meciurile din punct de vedere tactic.
"Eu am vorbit cu un fost jucator al Stelei. Nu conteaza numele. Mi-a spus ca Daum nu stie nimic tactic si ca nu face nimic. Mi-a spus ca habar nu are. Pai daca nu stie nimic, de ce iese la conferinta si cearta jurnalistii?", a precizat Becali.
Finantatorul formatiei FCSB nu l-a scapat din vedere nici pe presedintele FRF, Razvan Burleanu si cere interventia DNA la Federatie.
"Noi chiar suntem sclavi pe toate palierele? Chiar nu mai sunt oameni care sa ia taurul de coarne? Sa vina Kovesi si sa ii zica lui Burleanu: «Daca esti obraznic si mizezi pe sclavagism, ia sa te pun la punct!». Sa apelam la Kovesi, ca nu avem la cine. El a pacalit 250 de oameni sa voteze cum vrea el. Bai, sclavilor, fiti romani si barbati! El ii pacaleste pe altii sa ridice mana. Eu, in acest domeniu, nu pot face nimic pentru ca are el 200 de oameni care ridica mana. Face tiranie! Noi, romanii, suntem dobitoci, prosti si handicapati mintal. Am pus un antrenor neamt si un grec la CCA (n.r. Kyros Vassaras). Imi vine sa ma retrag din toate activitatile cand vad atata lipsa de barbatie", a incheiat Becali. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1308 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006607 (s)