News Flash:

Gigi Becali: "Cand il vad pe Daum, schimb postul la TV!"

31 August 2017
1037 Vizualizari | 0 Comentarii
Christoph Daum
Finantatorul FCSBGigi Becali, a declarat ca din cauza lui ChristophDaum refuza sa mai mearga la meciurile nationalei Romaniei si chiar sa urmareasca evolutia tricolorilor la televizor, desi printre cei selectionati de neamt se afla si jucatori care evolueaza la clubul sau. Becali nu a ramas indiferent de ultimele declaratii facute de neamt si efectiv l-a desfiintat pe acesta. 

Patronul FCSB a spus ca a ajuns sa-si doreasca ca Romania sa ia bataie cu 7-0 numai sa scape de Daum, un om pe care nu-l mai poate privi nici macar la televizor.  


„Din cauza antrenorului care este acolo nu ma mai uit la meciurile Romaniei, nu ma mai intereseaza. Vreau sa luam bataie cu 7-0, ca sa terminam cu el! Vreau sa mancam bataie! Doua batai tari vreau sa luam, ca sa terminam cu el. Altfel nu scapam de el. E dureros ce spun, dar vreau sa mancam bataie ca sa scapam de Daum! El jigneste poporul roman, natia noastra, jigneste prin agresivitatea lui. Se crede superior noua, dar noi ii stim trecutul. Daca asa am ajuns, vai de capul nostru! Cand il vad, dau pe alt program. Ca el pregateste viitorul. Du-te in Germania si pregateste viitorul! De aia vreau sa mancam bataie 5-0, ca sa nu mai pregateasca el viitorul", a declarat Gigi Becali, potrivit Cancan.ro.

finantatorul fcsb gigi becali christoph daum
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1205 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006476 (s)