News Flash:

Gigi Becali afla pe 31 martie daca va eliberat

11 Martie 2015
1454 Vizualizari | 1 Comentarii
Contestatia procurorilor la decizia de saptamana trecuta a Judecatoriei Medgidia care a admis solicitarea lui Gigi Becali de eliberare conditionata din Penitenciarul Poarta Alba va fi judecata in 31 martie, au decis, miercuri, magistratii Tribunalului Constanta.
Tribunalul Constanta a stabilit ca in 31 martie sa se judece contestatia inaintata de procurorii anticoruptie impotriva deciziei Judecatoriei Medgidia, care a admis, vineri, solicitarea de eliberarea conditionata depusa de Gigi Becali, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Dosarul de eliberare conditionata a lui Gigi Becali a ajuns la Judecatoria Medgidia, dupa ce a fost prezentat unei comisii pentru liberarea conditionata din penitenciar, iar dupa analizarea dosarului, membrii acesteia au decis ca omul de afaceri intruneste conditiile pentru a fi pus in libertate.
Gigi Becali are de executat o pedeapsa de trei ani si sase luni, dupa ce a fost condamnat, in 20 mai 2013, la trei ani de inchisoare in dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii si a primit ulterior un spor de sase luni, dupa alte doua condamnari, in dosarul "Valiza" si in cel al sechestrarii celor care i-au furat masina.

judecatoriei medgidia gigi becali
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005005 (s)