News Flash:

Gica Popescu a iesit din inchisoare: Se incheie cea mai grea perioada din viata mea

5 Noiembrie 2015
1410 Vizualizari | 0 Comentarii
gica popescu2
Fostul international, Gica Popescu este in libertate. Miercuri, la iesirea din penitenciar, acesta a dat primele declaratii, anuntand planurile sale de viitor.

”Se incheie cea mai grea perioada din viata mea si as vrea sa multumesc tuturor celor care au fost alaturi de mine in aceasta perioada, prietenilor mei, colegilor de la echipa nationala, de la Craiova, de la Barcelona, de la Galatasaray, de laEindhoven si tuturor celor care s-au gandit la mine in aceasta perioada”, a spusGica Popescu.

In continuare, fostul fotbalist spune ca nu a trecut cu bine peste perioada in care a fost inchis, mentionand pierderea tataului sau in 2014.

”Voi merge sa aprind o lumanare la mormantul tatalui meu, apoi voi petrece o perioada cu familia mea, iar apoi voi face ce am facut toata viata: voi munci. Daca as putea sa aleg de unul singur ce as face de maine, singurul om alaturi de care as lucra ar fi Gica Hagi. Din pacate, am o perioada complementara in care nu am voie sa activez la un club de fotbal. Inca nu stiu exact ce inseamna si pana la ce nivel nu am voie, voi merge in instanta sa aflu. Sa vedem ce inseamna sa reprezinti un club sportiv. Profesia mea este legata de fotbal. Sunt un produs al fotbalului. Am multe planuri pe care mi le-am facut in aceasta perioada, dar nu stiu daca acestea, facute in detentie, se potrivesc cu realitatea de afara”, adauga Popescu.

Popescu e de parere ca unul din cele mai bune lucruri petrecute in detentie a fost faptul ca a putut sa reflecteze asupra deciziilor sale bune si rele pe care le-a luat. ”Eu am facut acest lucru si mi-am dat seama ca as fi putut actiona diferit”, subliniaza fostul international.

Totodata, acesta mai spune ca ii va fi foarte greu sa stea departe de fotbal, dar trebuie sa vada pana la ce nivel se poate implica.

”Sunt foarte multi oameni care m-au surprins placut in aceasta perioada si intotdeauna imi place sa raman cu lucrurile pozitive”, a mentionat Gica Popescu in incheierea declaratiei sale.

Gica Popescu a fost pus in libertate conditionata dupa ce judecatorii au respins recursul procurorilor DNA. Judecatoria Sectorului 4 a anuntat in urma cu o luna ca fostul international poate fi eliberat conditionat dupa ce a executat jumatate din pedeapsa de 3 ani, o luna si zece zile din Dosarul Transferurilor

echipa nationala craiova barcelona galatasaray eindhoven gica popescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004559 (s)