News Flash:

Gheorghe Stefan: Fotbalul si Primaria m-au adus la Rahova

16 Aprilie 2015
1291 Vizualizari | 0 Comentarii
Fostul primar al municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, plasat miercuri din arest preventiv in arest la domiciliu, a declarat la iesirea din Penitenciarul Rahova ca a ajuns in acest loc din cauza fotbalului si a faptului ca a intrat in politica atunci cand a candidat la primarie.

Gheorghe Stefan, ultimul arestat in dosarul Microsoft, a fost eliberat si va fi cercetat in arest la domiciliu prin decizia de miercuri a Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ).
El a declarat, la iesirea din arest ca fotbalul si primaria l-au adus la Rahova. Gheorghe Stefan a fost arestat in 29 octombrie 2014, fiind plasat in Arestul central al Politiei Capitalei, de unde a fost mutat ulterior in Penitenciarul Rahova.
"Se spune ca ce nu te omoara de intareste, dar cu siguranta 'beciul domnesc' te inmoaie", le-a mai declarat Gheorghe Stefan jurnalistilor.
Intrebat despre starea sa de sanatate, Stefan a spus ca este una precara, ca are leucemie limfatica, dar in stare incipienta si se poate trata.
El a mentionat ca implineste 62 de ani (pe 23 aprilie, n.r.), ocazie cu care va da o petrecere.
Fostul edil a mai spus ca "viata la primarie este cea mai grea" si ca nu mai face politica in viata lui, adaugand ca "e greu sa fii imaculat" in acest domeniu.
El a mai apreciat ca a gresit foarte mult ca a avut incredere in oameni, incredere care "a fost de unii fructificata".
"Justitia fata de persoana mea a fost corecta. (...) Ma gandesc ca exista si o justitie divina si vor plati toti dupa faptele lor", a mai spus Gheorghe Stefan.
Mediafax.ro 

gheorghe stefan
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1280 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007288 (s)