News Flash:

Gheorghe Stefan a recunoscut TOTUL la DNA!

31 Octombrie 2016
1092 Vizualizari | 0 Comentarii
gheorghe stefan2
Gheorghe Stefan, zis si "Pinalti" a facut noi dezvaluiri in dosarul in care este cercetat alaturi de fostul lider al PNL Vasile Blaga. Pinalti a recunoscut acuzatiile care ii sunt aduse. Mai mult, le-a spus procurorilor ca, in perioada 2009-2012, ar fi existat o intelegere intre sefii PDL si ministri de la vremea respectiva, astfel incat la conducerea mai multor companii sa fie puse anumite persoane, potrivit unor surse citate de Romania TV. Nu doar numirile in companii s-ar fi facut in mod preferential, asa se acordau si contractele cu statul, pentru ca persoanele favorizate cotizau la PDL, iar banii se duceau spre campaniile electorale.


Procurorii l-au intrebat pe Gheorghe Stefan, la audieri, si despre fostul sef ANAF, Sorin Blejnar, sustin sursele citate de Romania TV.
Nu este exclus ca Adrian Videanu, Emil Boc, Anca Boagiu sa fie citati ca martori la DNA pentru a da explicatii, avand in vedere ca Pinalti a recunoscut toate acuzatiile din dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, alaturi de Vasile Blaga.


Videanu, Boc si Boagiu au mai dat declaratii la DNA in ceea ce priveste sponsorizarile pentru PDL, insa in dosarul Elenei Udrea.


Fostul primar din Piatra Neamt Gheorghe Stefan, aflat in penitenciar in urma condamnarii din dosarul ”Microsoft”, a fost adus, miercuri, la DNA Ploiesti, unde a fost citat de catre procurori pentru acte procedurale in dosarul in care este cercetat alaturi de fostul lider al PNL Vasile Blaga. Gheorghe Stefan este acuzat de trafic de influenta si folosirea influentei functiei de conducere intr-un partid politic, in scopul obtinerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005934 (s)