News Flash:

Gheorghe Flutur, Sulfina Barbu si Emil Boc, audiati la DNA in dosarul Elenei Udrea

5 Noiembrie 2015
1121 Vizualizari | 0 Comentarii
emil boc
Senatorul Gheorghe Flutur, fost secretar general al PDL, a venit la DNA, joi, pentru a fi audiat, in calitate de martor, in dosarul in care Elena Udrea este cercetata pentru fapte de coruptie privind vanzarea unei vile din Eforie Sud si un contract intre Hidroelectrica si o firma. Tot joi, la DNA au venit si Sulfina Barbu si Emil Boc, pentru a fi audiati ca martori in acelasi dosar.

UPDATE 12:44 - Emil Boc, fostul presedintele al PDL, audiat ca martor la DNA, in dosarul Elenei Udrea
Emil Boc, fostul presedinte al PDL, este audiat la DNA, joi, in dosarul Elenei Udrea, in legatura cu finantarea campaniei electorale din 2012 a PDL cu bani care ar fi fost primiti de la omul de afaceri Bogdan Buzaianu pentru asigurarea unui contract cu Hidroelectrica.
Fostul presedinte al PDL a declarat, la intrarea in sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), ca a venit pentru a da declaratii in calitate de martor, in dosarul in care este cercetata Elena Udrea.
Procurorii DNA i-au audiat joi, tot in calitate de martori, si pe Sulfina Barbu, fost vicepresedinte al PDL, si senatorul Gheorghe Flutur, fost secretar general al PDL, in prezent in aceeasi functie la PNL si copresedinte al organizatiei judetene Suceava.
Gheorghe Flutur, fost secretar general al PDL, in prezent in aceeasi functie la PNL si copresedinte al organizatiei judetene Suceava, a fost citat sa se prezinte pentru a da declaratii in dosarul fostului ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului Elena Udrea, in care Camera Deputatilor a dat aviz pentru urmarirea penala a acesteia.
Si fostul presedinte al PDL Emil Boc a spus ca se va prezenta, joi, la DNA, unde a fost citat ca martor in dosarul Elenei Udrea. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1263 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007449 (s)