News Flash:

Gheorghe Falca, reales presedinte al PNL Arad

22 Aprilie 2017
1052 Vizualizari | 0 Comentarii
falca
Primarul municipiului Arad,Gheorghe Falcă, a fost reales, joi seara, în funcţia de preşedinte al PNL Arad pentru un mandat de 4 ani, fiind singurul candidat care a rămas în cursa pentru şefia organizaţiei judeţene, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă a fost reales la conducerea PNL Arad, el fiind singurul candidat rămas în cursă, după ce contracandidatul său, deputatul Eusebiu Pistru, considerat un apropiat al lui Gheorghhe Falcă, a anunţat, joi, cu câteva ore înaintea alegerilor, că se retrage din cursă. Pistru a motivat decizia prin "încălcarea statului" în organizarea alegerilor. Eusebiu Pistru a intrat în competiţie în urmă cu puţin timp, după ce fostul candidat, primarul oraşului Ineu, Călin Abrudan, s-a retras acuzând "presiuni".

Călin Abrudan nici nu a mai participat la conferinţa judeţeană de alegeri a PNL Arad spunând că nu vrea să valideze ce se întâmplă acolo.

„Noi trebuie să punem în practică, în primul rând, mandatul pe care l-am primit de la cetăţeni în 2016, atât eu în calitate de primar, cât şi colegii mei din adminsitraţia locală, plus Consiliul Judeţean, de aceea gândul nostru este să îndeplinim maximul din dorinţele noastre şi ale cetăţenilor, iar în 2020, dacă ne facem treaba, să primim aprecierea cetăţenilor. (...) Obiectivele nostre sunt să ne respectăm promisiunile şi evident, din punct de vedere politic, să creştem noi oameni politici pentru a aduce un suflu nou în viaţa politică", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, preşedintele PNL Arad, Gheorghe Falcă, la finalizarea voturilor.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1181 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006178 (s)