News Flash:

Gestul politistei care a socat Romania! Noi detalii dupa dubla crima, urmata de sinucidere din Gorj. Marturiile sefului politistei

30 Iulie 2018
760 Vizualizari | 0 Comentarii
lapadat

Gestul politistei din Targu-Jiu, care duminica si-a impuscat mortal mama si fiul de sase luni, dupa care s-a sinucis, i-a socat pe colegii si prietenii ei. Seful tinerei de 33 de ani sustine ca a fost ”o politista exceptionala”, acesta fiind si nasul agentei, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Daniel Brotea, seful Politiei Transporturi Feroviare Gorj, spune ca agenta care se afla in concediu de maternitate a fost foarte apreciata la locul de munca.

”Ca angajata nu a avut niciodata probleme. A fost o politista exceptionala. Foarte buna. Mai buna decat un politist barbat, profesional vorbind. A trecut toate testele psihologice. Toata lumea este socata, ne pare rau si nu avem cuvinte. Era in maternitate, eu sunt nasul lor, nu i-am mai vazut de la botezul copilului, de doua luni. Nu s-au plans niciodata, la mine nu. Nu am realizat ca ar fi o problema”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Daniel Brotea, seful Politiei TF Gorj.

Dubla crima a avut loc in casa de vacanta a familiei, din comuna Balesti.
Potrivit primarului din localitate, Madalin Ungureanu, sotul politistei a declarat ca se afla la o farmacie din Targu-Jiu, in momentul comiterii faptelor, pentru a cumpara medicamentele copilului.

La intoarcere, barbatul, care este politist la Matasari, in judetul Gorj, a sunat la 112 si a anuntat ca sotia sa si-a impuscat mortal mama, dupa care s-a impuscat in cap, folosind pistolul sau. Fiul celor doi, un baietel de sase luni, a fost si el impuscat. Acesta a supravietuit pana cand a ajuns la spitalul din Targu-Jiu, unde a fost anuntat decesul.

”In jurul orei 19.00, un politist din cadrul Postului de Politie comunal Matasari, a sesizat, prin apel 112, ca sotia sa, agent de politie la TF Targu-Jiu, incadrata in 2006, si-a impuscat mortal mama, in zona toracelui, dupa care s-a impuscat in cap, folosind pistolul din dotarea acestuia. Deplasandu-se la fata locului, in comuna Balesti, sat Ceauru, judetul Gorj, in interiorul locuintei, politistii au gasit si un minor, in varsta de sase luni, care a fost transportat la spital, cu leziuni in zona capului. Politista a fost gasita cazuta, langa usa de la intrarea in locuinta, cu pistolul langa ea, iar mama acesteia intr-o camera, in pat. Politistul detinea pistolul la domiciliu, conform prevederilor legale, iar ultimul control a fost efectuat la locuinta acestuia, la inceputul acestui an”, declara Andrei Lazar, purtatorul de cuvant al IPJ Gorj.

Mama agentei, o femeie de 54 de ani, era angajata Primariei Targu-Jiu, ca secretara in cadrul Directiei de Patrimoniu.

”Era angajata noastra din anul 2002, de la infiintare, secretar la Directia Publica de Patrimoniu. Nu a venit sa se planga la serviciu ca ar avea probleme acasa. Era foarte fericita ca era bunica. Era in concediu, urma sa revina la serviciu de marti. Nu avea relatii conflictuale cu nimeni”, a declarat Anamaria Ianc, purtatorul de cuvant al Primariei Targu-Jiu.

”S-a mers pe ipoteza ca femeia a fost cea care, din cauza depresiei de care suferea in urma nasterii, ar fi recurs la acest gest dureros si si-a omorat bebelusul, apoi mama si in final s-a sinucis, timp in care sotul era plecat sa procure medicamentele de pe o reteta, la farmacie, in Targu-Jiu. Asa ar fi fost declaratiile sotului. Ambii lucrau in sistemul de interne. S-au mutat recent la Balesti, cu mama dumnealor am avut un dialog in treacat, pentru ca am avut o problema de rezolvat la Directia de Patrimoniu si dumneaei era secretara acolo. In rest, nu-i stiu ca familie. Nu risdicasera probleme, nu am avut sesizari din partea vecinilor ca ar fi oameni recalcitranti”, a spus Madalin Ungureanu, primarul comunei Balesti.

Politista a fost testata psihologic ultima data in luna mai a anului 2017, inainte de a intra in concediu maternal si trecuse testul cu brio. O prietena a tinerei a declarat ca aceasta suferise o depresie si se temea ca fiul ei sa nu se imbolnaveasca.


daniel brotea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1537 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006405 (s)