News Flash:

Gestul emotionant facut de sotul Ilenei Ciuculete, la scirt timp dupa moartea artistei

27 Martie 2017
1158 Vizualizari | 0 Comentarii
cornel gales
Sotul regretatei artiste a vrut sa o aproape, chiar si-n timpul mesei si a facut un gest cutremurator. Prima iesire a lui Cornel Gales, fara Ileana Ciuculete, a avut loc in casa nasilor, carora le-a dus fotografii inramate cu aceasta si o candela.    
Moment greu, pentru sotul Ilenei Ciuclte, sambata, de Bunavestire.
Prima iesire a lui Cornel Gales, de cand sotia sa a murit, a avut loc chiar in casa nasilor, acolo unde erau nelipsiti cu ocazia unor sarbatori importante. Barbatul s-a dus singur la parintii lor spirituali, cu cateva tablouri ale artistei si o candela, care a ramas tot timpul aprinsa. Acestea au stat pe masa cateva zeci de minute, moment in care au fost insa luate si puse in camera, de catre nasa lor de cununie.
”Este un om care suferadevastat. Mi-a adus niste tablouri, dar le-am luat de pe masa, tocmai pentru a nu-i face si mai mult rau. Am pastrat traditia, cu ea in suflet. Am avut mai multi musafiri si toti au evitat sa vorbeasca despre Ileana, sa-l intrebe ceva tocmai sa nu-l faca sa sufere si mai tare. Noi ii tinem oricum candela aprinsa mereu”, a marturisit Doina Belu, nasa acestora, pentru Libertatea.
Tocmai din acest motiv, femeia si sotul acesteia au ocolit subiectul parastasului si altele ce aveau legatura cu regretata artista. ”Avem timp sa vorbim altadata despre parastas”, ne-a mai spus Doina Belu.
A ramas pana tarziu in casa nasilor
Ileana Ciuculete si sotul sau au implinit 25 de ani de la casatorie, la sfarsitul lunii februarie. Nasa Ilenei Ciuculete a povestit ca cei doi au amanat nunta de argint tocmai pentru petrece dupa postul Pastelui. Acestia urmau sa discute cu nasii despre acest eveniment chiar sambata, de Bunavestire.
De data aceasta insa, pe Ileana Ciuculete au avut ocazia sa o mai priveasca doar din tablourile in care le zambea asa de frumos. Doina Belu o cunostea pe regretata artista de mai bine de 30 de ani, timp in care au impartit, impreuna, si bucurii, si tristeti.
Artista a fost chiar si moasa unuia dintre nepoteii nasei sale. In fiecare an, de sarbatoarea de Bunavestire, Ileana Ciuculete si Cornel Gales le calcau pragul. Veneau cu peste si toate cele necesare pentru o masa ca-n povesti. Obisnuiau sa petreaca pana spre dimineata, iar ea era mereu plina de viata. Sotul artistei a ramas sambata pana mai tarziu, in casa nasilor sai, care au incercat sa-i mai aline suferinta.
La cimitir, si de Bunavestire
Inainte de a-si vizita nasii, Cornel Gales a trecut din noul la cimitirul Straulesti, unde este inmormantata Ileana Ciuculete. Desi se spune ca timp de 40 de zile de la moartea cuiva, nu este bine ca apropiatii sa mearga la mormant, sotul artistei ajunge acolo in fiecare zi, si de fiecare data cu un buchet de trandafiri.
”Este alegerea lui. E un barbat matur, de 58 de ani, nimeni nu-i poate spune nimic”, a mai spus Doina Belu.

iesire cornel gales ileana ciuculete casa nasilor tablouri candela
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1158 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005919 (s)