News Flash:

Gest superb facut de o asistenta din Timisoara pentru ranitii din clubul Colectiv

4 Noiembrie 2015
4854 Vizualizari | 0 Comentarii
daniela ciurea
Gest superb facut de o asistenta din Timisoara pentru ranitii din clubul Colectiv. Aceasta s-a oferit voluntar pentru a ajuta tinerii care sufera acum pe patul de spital in Bucuresti. Este dispusa sa mearga acolo pentru a ingriji tinerii care se zbat intre viata si moarte.
„Ma uitam la stiri, cu fiul meu de 19 ani. Chiar in noaptea aceea fiul meu era in club. Eu pot sa ajut, pot sa merg sa ajut ca si voluntar, eu asta simt ca si voluntar. Aici am 1.100 de lei salariu. Fetele acelea, asistentele, sunt foarte traumatizate, tot personalul de acolo, si cred ca le-ar fi binevenit un asemenea ajutor”, a spus Daniela Ciurea, asistenta la Clinica de Chirurgie Vasculara al Spitalului Judetean Timisoara.
Asistenta spune ca isi poate opri la Timisoara activitatea, pentru ceva timp, o luna-doua, cat este nevoie, pentru a-si ajuta colegii care fac totul pentru a salva tinerii din Bucuresti.
„Este laudabil, o initiativa extraordinara, un caracter extraordinar, o dorinta de a ajuta pe cineva. Ca si in orice alta imprejurare, din pacate tragica, oamenii stiu sa sara unul in ajutorul celuilalt. Ce s-a intamplat vineri la Bucuresti s-a dovedit de o unitate si solidaritate extraordinara, cum au venit asistentele, studentii, rezidentii de acasa, si-au dat seama ca importanta lor este uriasa. Din pacate stim sa ne apropiem numai cand se intampla ceva negativ”, spune Marius Craina, managerul Spitalului Judetean Timisoara, scrie tion.ro.
Clubul din Capitala a fost cuprins, vineri seara, de flacari, iar in urma catastrofei au murit 32 de tineri si au fost raniti alti 200. Dintre acestia, cateva zeci sunt in stare critica.

daniela ciurea marius craina
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1192 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007889 (s)