News Flash:

Gerul a dat peste cap traficul feroviar! Zeci de trenuri au fost anulate

20 Ianuarie 2017
1067 Vizualizari | 0 Comentarii
tren inghet
CFR Calatori a anulat, in aceasta dimineata, 21 de trenuri care ar fi trebuit sa circule in judetele Constanta si Ialomita, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, cu temperaturi extrem de scazute, potrivit informatiilor publicate pe site-ul companiei.


"La aceasta ora circulatia feroviara este adaptata conditiilor meteo nefavorabile, cu temperaturi extrem de scazute de pana la—25 de grade Celsius. Pe unele rute secundare din sudul si sud estul tarii se intervine pentru remedierea unor disfunctionalitati la macazuri, linia de contact sau la materialul rulant si se circula doar cu locomotive Diesel. Din aceste cauze unele trenuri pot inregistra intarzieri", precizeaza compania.
Din cele 1.300 de trenuri ale CFR Calatori care circula zilnic in Romania, compania de transport feroviara a luat decizia de a anula sub 3% dintre acestea pentru facilitarea accesului utilajelor si a echipelor de interventii si pentru evitarea unor situatii neplacute pentru pasageri.


Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate si vor sa renunte la calatorie vor primi, la cerere, contravaloarea acestora, mentioneaza sursa citata.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1398 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008265 (s)