News Flash:

George Tucudean a semnat cu Steaua Bucuresti

30 Ianuarie 2015
1236 Vizualizari | 0 Comentarii
tucudean
Atacantul echipei Charlton Athletic George Tucudean va juca sub forma de imprumut pentru un an si jumatate la formatia Steaua Bucuresti, a anuntat, joi, site-ul oficial al campioanei Romaniei.
Steaua va avea optiune de cumparare definitiva a atacantului in varsta de 23 de ani care va purta tricoul cu numarul 29 la gruparea "ros-albastra".
Tucudean, care se va alatura vineri seara lotului stelist in cantonamentul din Antalya, a declarat ca este bucuros ca va imbraca tricoul campioanei Romaniei. "Sunt bucuros pentru ca am semnat si voi imbraca tricoul Stelei. Stiam despre interesul de a ma transfera inca de anul trecut si consider ca este un pas inainte in cariera mea sa evoluez pentru o echipa care isi propune performanta pe plan european. Acum, ramane sa muncesc foarte mult pentru a demonstra ca merit sa joc la Steaua si sper sa nu insel asteptarile, fiindca sunt constient de faptul ca efortul facut de club trebuie recompensat prin evolutii bune. Imi doresc sa castig trofee si ma bucur pentru faptul ca ma aflu la un club care imi va usura aceasta misiune", a spus Tucudean.
George Tucudean si-a inceput cariera la UTA Arad si a mai evoluat pentru formatiile Dinamo Bucuresti, Standard Liege si Charlton Athletic.

steaua bucuresti tricoul stelei george tucudean
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1223 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007741 (s)