News Flash:

George Maior vorbeste despre vizita la Oprea: "Nu am implicat SRI intr-o activitate politica. A fost o vizita privata"

29 August 2017
1094 Vizualizari | 0 Comentarii
George Maior 1024x813
Fostul director al SRI, George Maior, a declarat, marti, ca vizita sa acasa la Gabriel Oprea, in seara turului secund al alegerilor prezidentiale din 2009, nu a reprezentat o problema de moralitate, intrucat el nu a implicat Serviciul intr-o activitate politica.
Intrebat daca apreciaza ca e o problema de moralitate faptul ca a fost acasa la un om politic, Maior a raspuns: „Nu e deloc o problema de moralitate".
„O problema de moralitate se pune atunci cand, intr-o anumita calitate, intr-un fel implici Serviciul intr-o activitate politica, ceea ce nu s-a intamplat pe parcursul a opt ani, sase luni si cateva zile de mandat (...). Serviciul poate sa spuna ca pe parcursul a opt ani si sase luni de mandat s-a reformat exemplar, s-a modernizat, a devenit unul dintre cele mai importante Servicii din lume. Sunt foarte multumit, sunt foarte impacat si nu imi fac nicio problema”, a adaugat Maior.
El a aratat ca a raspuns „corect” la toate intrebarile adresate de catre Comisia parlamentara de ancheta a alegerilor din 2009 si a reiterat faptul ca vizita sa la Oprea a avut caracter „privat”.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1242 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005221 (s)