News Flash:

Genti la promotii de 50% bijuterii din diamante brute, la BAG EXPO ȘI EXPOMINERALIA, din IULIUS MALL TIMISOARA

31 Martie 2016
1952 Vizualizari | 0 Comentarii
Bag Expo
Editii de primavara ale targurilor Bag Expo si Expomineralia ii asteapta pe iubitorii de accesorii la Iulius Mall. Vor descoperi genti in pas cu moda la preturi promotionale si bijuterii din pietre pretioase si semipretioase, care sa le imbogateasca garderoba in noul sezon. 
 
De miercuri pana luni, in perioada 30 martie – 4 aprilie 2016, demisolul Iulius Mall va gazdui o noua editie a targului international de pietre pretioase si semipretioase, Expomineralia. De aceasta data, vedetele targului vor fi bijuteriile realizate din pietre in stare bruta, asa cum sunt cele din diamante neprelucrate, safir imperial, smarald, topaz, tanzanit, rubin si multe altele. De asemenea, doamnele si domnisoarele care vor sa isi creeze propriile accesorii dupa un design personalizat pot face asta in sectorul de workshop. Expomineralia reuneste peste 150.000 de articole, realizate din roci, flori de mina, geode, cristale, lemn, pietre pretioase si semipretioase, care provin din peste 50 de tari ale lumii. Mai mult de 180 de tipuri de pietre au fost utilizate pentru crearea lor.
In aceeasi perioada, la Iulius Mall se reinstaleaza universul gentilor si accesoriilor, spre incantarea doamnelor si domnisoarelor. Clientele Bag Expo sunt asteptate cu noutati de sezon, mare parte din colectia actuala reprezentand piese create in atelierele din Italia. Iar pentru ca amatoarele de cumparaturi sunt fericite atunci cand se innoiesc cu multe accesorii, la aceasta editie Bag Expo isi vor putea alege oricate isi doresc, pentru ca gentile din colectia anterioara sunt la jumatate de pret. La Bag Expo vor fi prezentate peste 6.000 de articole, pentru toate stilurile: plicuri elegante, genti casual sau sport, trollere si genti de voiaj, serviete si diplomate, rucsaci, borsete, genti pentru laptop, portofele si curele. 

Galerie Foto

Expo_Mineralia_1
iulius mall sezon
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1249 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005261 (s)