News Flash:

GALERIE FOTO - Cele mai extravagante case de fotbalisti. A lui Messi e ULUITOARE!

30 Martie 2017
1319 Vizualizari | 0 Comentarii
casa messi

Arhitectura vilei argentinianului (foto sus) aduce oarecum cu cea a „vilei OZN” pe care Gică Popescu a vândut-o în 2011 cu două milioane de euro (aproximativ 2,15 milioane de dolari). „Baciul” a motivat pentru libertatea.ro că nu dorea să locuiască departe de civilizație: 

Iată topul celor mai extravagante case de fotbaliști, alcătuit de ghpage.com: 

1. Didier Drogba (21 de milioane de dolari). Pe lângă cele 7 dormitoare și 8 băi, Drogba are în vilă și o sală de trofee. 

2. David Beckham (20 de milioane de dolari). „Beckingham Palace” a fost cumpărat în 1999. Are capelă, studio de înregistrări și, desigur, un teren de fotbal. 

3. Wayne Rooney (17,83 milioane de dolari). Înainte să cumpere acest adevărat palat, Rooney s-a asigurat că până și peluza are încălzire subterană. Nu de alta, dar să nu sufere iarba de frig. 

4. Frank Lampard (10,5 milioane de dolari). Este pusă în vânzare. Are 9 dormitoare, 12 băi, piscină, debarcader, teren de tenis. 

5. Lionel Messi (7,5 milioane de dolari). Deși nu este foarte scumpă (comparativ cu a lui Drogba, de exemplu), casa argentinianului arată fabulos. Ce spui de piscina aia mare cât un lac?

6. John Terry (7 milioane de dolari). Fundașul lui Chelsea a cumpărat această „colibă” de la jucătorul de golf Colin Montgomerie, după ce și-a vândut casa cu 9 dormitoare.

7. Cristiano Ronaldo (6 milioane de dolari). Surprinzător, cel mai bogat fotbalist al planetei nu are și cea mai scumpă casă. Cu 6 milioane, portughezul și-a găsit o construcție cu saună, teatru privat, sală de forță, piscină și acvariu.

8. Mario Balotelli (4,86 milioane de dolari). Balotelli nici măcar nu mai stă în ea. Vrei să o cumperi? Are piscină, teatru, cramă, 4 dormitoare și 4 băi.

9. Andres Iniesta (4,6 milioane de dolari). Vila cu 5 dormitoare are în interior și o capelă romano-catolică, superstarul Barcelonei fiind o persoană religioasă.

10. Paul Pogba (3,6 milioane de dolari). Cel mai scump fotbalist al planetei s-a tocmit pentru casa aflată la 20 de minute de baza de antrenament a lui Manchester United. A obținut un discount de 745.000 de dolari.

sursă foto: ghpage.com

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1126 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004900 (s)