News Flash:

Gafa de zile mari la ”Uite cine danseaza”! Andreea Marin si Mihaela Radulescu au...

4 Aprilie 2017
2416 Vizualizari | 0 Comentarii
andreea si mihaela
Andreea Marin si Mihaela Radulescu sunt in fiecare seara de luni prezente in platoul emisiunii ”Uite cine danseaza” de la ProTv, unde se intrec in tinute care mai de care mai sexy, extravagante, elegante. In prima editie din aprilie insa, cele doua dive par sa se fi indragostit de acelasi model de cercei.
Ca niciodata, Andreea Marin si Mihaela Radulescu au ales sa apara intr-o emisiune de mare audienta cu accesorii aproape identice. La prima vedere cerceii Mihaelei Radulescu nu par absolut diferiti de cei ai Andreei Marin. Si unii si ceilati au forma de lacrima, aceeasio stralucire si chiar acelasi sistem de prindere.
La o privire mai atenta insa, Andreea Marin pare sa fi ales si de data aceasta o varianta o idee mai simpla si mai eleganta, pe cand Mihaela Radulescu a preferat una plina de stralucire si extravaganta.
In ultima editie, de luni, 27 martie, a existat un moment aparte cu cele doua vedete de televiziune. Astfel, dupa ce Octavian Strunila si partenera sa de dans si de viata, Oana Botez, si-au incheiat prestatia in fata juratilor, cand i-a dat cuvantul Andreei Marin, Mihaela Radulescu a comentat acid, in stilul caracteristic:
„Sa trecem la o doamna care tot se marita si tot divorteaza. Amandoua suntem campioane la casnicii si divorturi”.

Galerie Foto

mihaela_radulescu_cercei_620x349
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1309 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006234 (s)