News Flash:

Gafa de proportii in public! Detaliul jenant pe care toata lumea l-a vazut. FOTO

27 Iulie 2017
3234 Vizualizari | 0 Comentarii
lis

Oana şi Viorel Lis au mari probleme cu banii, din această cauză s-au decis să îşi vândă maşina pentru a-şi achita datoriile. Cei doi şi-au făcut apariţia în emisiunea Andreei Mantea pentru a vorbi despre probleme pe care le întâmpină, iar telespectatorii au observat imediat un lucru jenant.


Fostul primar al Capitalei a venit cu cămaşa ruptă, detaliul fiind destul de evident. Din câte se pare, Viorel şi soţia lui trec printr-o perioadă dificilă, ori blonda s-a plictisit să se mai ocupe de soţul ei.



Vedeta şi-a scos maşina la vânzare şi solicită 7.000 de euro în schimbul ei. Femeia face acest gest pentru a face rost de bani şi să poată plăti, astfel, datoriile acumulate de Viorel Lis la jocurile de noroc. „Vând maşina, ce să fac? Am dat pe ea 24.000 de euro, am 50.000 de kilometri pe ea. Aş dori să primesc în schimbul ei cam 7.000 de euro. Este o maşină micuţă, poate fi parcată oriunde. Poate prinde inclusiv viteze mari. Viorel Lis nu ştie. Dar ce? Trebuie să ştie el? Sunt primul cumpărător al maşinii, nu am avut probleme cu ea, scrie poatenustiai.ro.

 

Consumă cam mult, în jur de 10, 12, 13, 15 litri… E pe benzină. Sunt diperată. Vând maşina pentru a-i plăti datoriile lui Viorel pentru că joacă la păcănele zilnic. Acum e la o agenţie, a plecat fără voia mea. El zice că nu e dependent, dar un om care joacă zilnic e dependent. Cheltuie foarte mulţi bani la păcănele. Are mari datorii din cauza păcănelelor. Să joace şi el o dată pe lună. Şi mie îmi place să joc, dar ocazional”, spus Oana Lis.


banii oana lis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007433 (s)