News Flash:

Gabriela Firea: "Am primit semnale ca deranjez"

28 Martie 2017
909 Vizualizari | 0 Comentarii
gabi firea2
Mihai Gadea a prezentat, astazi, imagini inedite din interiorul Primariei Capitalei.


Insotiti de Gabriela Firea, telespectatorii au patruns in birourile institutiei cu 860 de angajati, care are un buget anual de peste 1 miliard de euro.


Primarul general a fost ghid pentru cei care si-au dorit sa vada de unde se iau deciziile care afecteaza vietile bucurestenilor.


La finalul turului institutiei, Gabriela Firea i-a acordat un interviu lui Mihai Gadea, in care a atins cateva subiecte sensibile.
Gabriela Firea spune ca, de la preluarea mandatului, simte ca este o ”tinta vie”.


”Este vorba si de copii, nu numai de mine si sot, Intreaga mea activitate este monitorizata, am aflat lucruri stupefiante. Nu stiu cine este responsabil, dar am inteles ca sunt ascultata si in casa, am fost urmarita si in pelerinajul de la Ierusalim” spune Gabriela Firea.


Primarul general spune ca, pana acum, niciodata nu a fost abordata pentru a i se face vreo ”oferta”, dar ca are senzatia ca unele persoane care i-au trecut pragul biroului aveau o tinta precisa.


”Am avut sentimentul ca stau la discutii cu oameni care erau cablati, care aveau tehnica pe ei. Am incercat sa abordez aceste momente si cu umor. Niciodata nu mi-am luat masuri de precautie, nu am paza sau bodyguard. Doar daca sotul meu poate fi considerat asa. O sa vad ce o sa fac. Am primit semnale ca deranjez, ca am suparat. Si sunt lucruri serioase, vorbim de zeci de milioane de euro” a mai spus Gabriela Firea.

mihai gadea primariei capitalei gabriela firea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006770 (s)