News Flash:

GABRIELA CRISTEA, facuta praf in public! Incredibil ce i-a spus despre copilul nenascut

29 Mai 2017
1901 Vizualizari | 0 Comentarii
cristea

Gabriela Cristea, urmărită de trecut. Prietenii virtuali i-au amintit de comportamentul pe care vedeta l-a avut la moartea mamei sale.


Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda, cel care îi este partener și la emisiunea pe care vedeta o prezintă la Kanal D. Cei doi urmează să devină părinți pentru prima oară peste doar câteva luni.
Pe pagina sa de pe o rețea de socializare, Gabriela Cristea a postat o fotografie în care apare în timp ce se relaxează în curtea casei sale.
„Fetele la soare  ???”, este mesajul care însoțește fotografia postată de Gabriela Cristea.

 

Deși mulți internauți i-au făcut urări frumoase despre sarcină, au existat și fani care i-au amintit de trecut, și anume de comportamentul pe care prezentatoarea de televiziune l-a avut față de mama ei, la înmormântarea căreia a refuzat să meargă, cu ani în urmă.


Gabriela Cristea, urmărită de trecut. „Așa să se poarte și copilul tău cu tine”

 

„Mai bine mergi la mormântul mamei tale, cere-i iertare pentru că te-ai purtat în ultimul hal cu ea, cea care ți-a dat viață.

Așa să se poarte și copilul tău cu tine, cum te-ai purtat tu cu ea”, i-a scris unul dintre cei care îi urmăresc activitatea pe internet.

„Dacă nu și-a luat rămas bun de la mama ei este strict problema ei, nu a noastră. Oare când vom învăța să nu ne mai uităm în grădina vecinului și să aruncăm venin? Nu avem nici un drept să o judecăm, are cine o judeca intr-o zi, dar nu noi”, a sărit un internaut în apărerea Gabrielei Cristea.


gabriela cristea prezentatoarea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1299 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004572 (s)