News Flash:

Gabriela Cristea, cu burta de gravida la vedere! A pozat in lenjerie intima

23 Iunie 2017
1312 Vizualizari | 0 Comentarii
cristea gravida

Gabriela Cristea (42 ani) nu îşi mai ascunde burta de gravidă. După ce a ţinut sarcina secretă, în primul trimestru, prezentatoarea TV se expune, mai nou, în lenjerie intimă.


Gabriela Cristea va deveni, vara aceasta, mamă pentru prima dată, aşa cum www.spynews.ro a anunţat în exclusivitate. Prezentatoarea şi soţul ei, Tavi Clonda, vor avea o fetiţă şi, de când au primit marea vestea, viaţa lor s-a schimbat radical.

 

Era visul lor, pentru care au trecut prin multe: teste de sarcină negative, tratamente costisitoare, lacrimi vărsate, dezamăgiri şi încercări eşuate. La începutul anului, însă, medicul le-a dat vestea care i-a făcut să plângă de fericire, iar acum Gabriela Cristea şi Tavi Clonda se pregătesc pentru marea întâlnire. Au început deja să amenajeze camera fetiţei, iar, în scurt timp, prezentatoarea Tv se va retrage de pe micul ecran.

A promis că va fi mai activă în mediul virtual şi se ţine de cuvânt. Azi a publicat pe Facebook una dintre cele mai îndrăzneţe fotografii de când a rămas însărcinată, în care poate fi admirată în body, cu burta de gravidă la vedere.



„Să aveţi o zi minunată! Vă pupăm! #family #love#babygirl”, le-a transmis Gabriela Cristea prietenilor din mediul virtual, după ce a făcut publică cea mai îndrăzneaţă fotografie de când a rămas însărcinată.

 

Tot cei care au privit imaginile au remarcat burta proeminentă şi au felicitat-o. Printre ei se află şi fina vedetei, cântăreaţa Diana Bişinicu. „Eşti minunată, naşa. Arăţi superb cu burtica”, i-a scris aceasta.


gabriela cristea prezentatoarea tavi clonda
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1187 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007592 (s)