News Flash:

Gabriel Vlase, propus de Iohannis pentru preluarea functiei de sef al SIE, AVIZ pozitiv in Comisia de Control SIE

2 Iulie 2018
807 Vizualizari | 0 Comentarii
vlase

Gabriel Vlase, propus de Klaus Iohannis pentru preluarea functiei de sef al SIE, a fost avizat luni de Comisia de control a SIE, ulterior plenurile reunite urmand sa dea votul.
"Au fost cateva intrebari procedurale, intrebari specifice care au un singur tip de raspuns. Domnul Vlase a raspuns corespunzator la aceste intrebari, dupa care a avut de raspuns la multe intrebari care vizau abilitatile domniei sale, capacitatea de a face fata conditiilor de stres, capacitatea de analiza sinteza. Raspunsurile au fost multumitoare, drept pentru care domnul Vlase a obtinut aviz favorabil si propunerea este ca plenul comun al celor doua Camere sa faca numirea respective. Cu siguranta raportul va merge la cele doua birouri si sa vedem care este decizia, sa vedem care este ordinea de zi, agenda Parlamentului. Stiti bine ca suntem intr-o sesiune extraordinara si atunci asteptam si noi sa vedem cum se clarifica", a declaratat presedintele Comisiei de control al SIE, Mihai Weber, la finalul sedintei forului legistativ.

In urmatoarea sedinta a Birourilor Permanente reunite, va fi stabilita data cand va avea loc plenul reunit pentru validarea social-democratului la sefia SIE.

Inainte de a intra in audieri, Gabriel Vlase a precizat ca nu are emotii.
Intrebat daca Vlase are sustinerea sa, Serban Nicolae, membru al comisiei, a raspuns facand trimitere la Klaus Iohannis.

"In acest moment? Urmeaza sa incepem. Ati castigat vreodata o cursa nainte sa incepeti cursa? E sedinta consacrata audierii domnului Vlase, asa cum altii au saptamani consacrate cititului. Apoi vom analiza si vom decide".


gabriel vlase klaus iohannis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1304 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007537 (s)