News Flash:

Gabriel Oprea se disculpa. Ce a declarat la iesirea de la DNA

2 Martie 2016
1080 Vizualizari | 0 Comentarii
gabriel oprea
Gabriel Oprea, fost ministru al Afacerilor Interne, a declarat miercuri, la iesirea de la DNA, ca isi va demonstra nevinovatia, precizand ca nu a cerut "acea masina",situatia putand fi demonstrata si confirmata de fostul sef al DIPI.
Gabriel Oprea, fostul ministru al Afacerilor Interne, a ajuns miercuri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, unde procurorii i-au adus la cunostinta acuzatiile de abuz in serviciu, dupa ce, saptamana trecuta, Senatul a incuviintat cererea DNA de urmarire penala a senatorului.
Procurorii sustin ca “la data de 13 iulie 2015, Gabriel Oprea, in calitate de ministru de Interne si ordonator de credite, cu ajutorul suspectilor Nicolae Gheorghe, secretar de stat in cadrul Departamentului de Informatii si Protectie Interna si Pavel Gabriel-Nicolae, sef al serviciului juridic, a dispus suplimentarea cu suma de 410.000 lei a fondurilor pentru cheltuieli operative ale acestei structuri de politie si a aprobat achizitia unui autoturism Audi A8 in scopul declarat al asigurarii protectiei demnitarilor”.
"In timpul mandatului meu la Ministerul de Interne, ca vicepremier si ministru de interne, nu s-a achizitionat doar o masina ci peste cinci mii de masini, in mod legal si transparent. Aveau nevoie si politistii, politia de frontiera, jandarmii, pompierii si alte structuri. Tot in anul 2015, sunt documente, se pot verifica, instiitutiile abilitate alea statului au identificat amenintari la adresa conducerii Ministerului de Interne din anul 2015, un an complex din punct de vedere al securitatii interne, internationale. Sunt documente in acest sens", a spus Oprea.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005023 (s)