News Flash:

Gabriel Oprea, audiat la DNA pentru ucidere din culpa

17 Octombrie 2016
1024 Vizualizari | 0 Comentarii
gabriel oprea girofar
Fostul ministru de Interne, Gabriel Oprea, s-a prezentat, luni dimineata, la sediul DNA dupa ce, vineri, presedintele Klaus Iohannis a avizat cererea procurorilor de urmarire penala pentru ucidere din culpa, in cazul mortii politistului Bogdan Gigina.


Fostul ministru de Interne, Gabriel Oprea, a declarat, luni, dupa audierea la DNA, ca le cere iertare membrilor familiei politistului Bogdan Gigina, dar ca masina in care se afla la momentul accidentului avea o viteza sub 60km/h, precizand ca "nu venea de la carciuma".


"Am fost chemat in calitate de suspect. Este o mare tragedie. Eram in timpul serviciului, veneam de la institutie publica si a cazut aici, la cateva sute de metri. Nu se grabea nimeni. In urma cercetarilor, si masina mea si masina de politie care ne insotea erau sub 60 km/h. Cer iertare familiei, stiu ce inseamna sa ai un deces in familie, am trecut prin asa ceva. Nu veneam de la restaurant, nu veneam de la carciuma. Eram in timpul serviciului. In acea zi veneam de la mai multe institutii, asta era procedura. Nu era vorba de un orgoliu, cat am fost ministrul Apararii, am mers cu masina mea, pe benzina mea. Nu mi-a trebuit masina de la institutie. Cand am venit la ministerul de Interne, am vrut sa am masina mea. Mi s-a spus foarte clar ca sunt alte reguli la MAI. Acest regulament este din anul 2000, prin care ministrul de Interne, mai mult, ministrul de stat sau vice prim-ministrul are protectie si paza 24 de ore din 24. Nu am folosit 24 din 24", a declarat luni fostul ministru de Interne, Gabriel Oprea, la iesirea de la DNA.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1285 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004944 (s)