News Flash:

Gabi Balint, socat dupa moartea fostului coleg Daniel Prodan: "Ramas bun, prieten drag! Dumnezeu sa te odihneasca!"

17 Noiembrie 2016
1182 Vizualizari | 1 Comentarii
prodan 1
Lumea fotbalului regreta disparitia fostului international roman Daniel Prodan, care a incetat din viata miercuri seara, la varsta de 44 de ani, in urma unui infarct suferit la locuinta sa.
"FC Steaua Bucuresti isi exprima regretul si starea de soc la aflarea vestii ca fostul mare fundas al echipei noastre, Daniel Prodan, s-a stins din viata la varsta de 44 de ani. Daniel Prodan a fost unul dintre cei mai buni fundasi centrali ai Stelei si ai echipei nationale a Romaniei", precizeaza gruparea ros-albastra, alaturi de care Prodan a cucerit cinci titluri de campion, o Cupa si doua Supercupe ale Romaniei.
Federatia Romana de Fotbal regreta disparitia lui Daniel Prodan, intr-un comunicat postat pe site-ul oficial, in care face si o scurta prezentare a carierei fostului fundas, in timp ce Liga Profesionista de Fotbal transmite, la randul ei, "sincere condoleante familiei greu incercate".
Conducerea lui Atletico Madrid, la care Daniel Prodan a evoluat in perioada 1997-1998, a reactionat la aflarea vestii ca fostul fundas a incetat din viata. "Daniel Prodan, fostul jucator al clubului nostru, a murit la varsta de 44 de ani din cauza unui atac de cord. Fotbalistul a jucat pentru Atletico un sezon si jumatate. El a sosit in ianuarie 1997 si a plecat in iunie 1998. In 2012, caile clubului nostru si cele ale jucatorului roman s-au reintersectat atunci cand Atletico a jucat finala Europa League la Bucuresti, capitala tarii natale. Acolo, Prodan a vazut-o pe Atletico cum a castigat titlul european, iar el era ambasador al finalei. Presedintele, managerul general si conducerea noastra transmit condoleante familiei lui. Odihneste-te in pace, Daniel Prodan", se precizeaza in comunicatul lui Atletico Madrid.

Iata si alte reactii din lumea fotbalului, dupa decesul lui Daniel Prodan:
Ciprian Marica: "Sa te odihnesti in pace, Didi! Doar Dumnezeu stie de ce te-a luat asa de repede la El! Noua ne va fi greu, aici, fara veselia ta molipsitoare! Drum lin, Tatuca, imi va lipsi mult rasul tau cu toata fiinta! Condoleante familiei!"
Gabriel Torje: "Un om de la care am invatat multe, care prima data cand am ajuns la echipa nationala m-a sprijinit si sfatuit cu tot ce era mai bun pentru a progresa in cariera mea, un om pe care nu l-am vazut niciodata suparat si care mereu zambea!!!Ai lasat un gol imens in sufletele noastre!!! Dumnezeu sa te odihneasca in pace!"
Cristian Sapunaru: "O veste tragica pentru fotbalul romanesc... Un om care a dat totul ne paraseste prea devreme!! Odihneste-te in pace prietene drag...".
Gabi Balint: "Ramas bun, prieten drag! Dumnezeu sa te odihneasca!"
Daniel Prodan s-a nascut pe 23 martie 1972 la Satu Mare. A evoluat la Olimpia, echipa locala, intre 1991-1992. Apoi, a ajuns la Steaua Bucuresti, formatie unde a jucat pana in 1996, cand s-a transferat la Atletico Madrid, de unde a ajuns in Scotia, la Glasgow Rangers. In 2000 a revenit la Steaua Bucuresti, iar apoi a mai trecut pe la Rocar Bucuresti (2000-2001), FC National (2001 si 2002-2003) si Messina (2002).
Prodan a debutat pentru echipa nationala in data de 2 iunie 1993, la partida Cehoslovacia-Romania 5-2 si a adunat in total 54 de prezente sub tricolor. El a evoluat la turneele finale ale Cupei Mondiale din 1994 si Campionatului European 1996.
AGERPRES

gabriel torje cristian sapunaru gabi balint daniel prodan
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.5271 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005436 (s)