News Flash:

Furtuna puternica la Timisoara: Spitalul CFR, inundat

22 August 2016
1142 Vizualizari | 0 Comentarii
spital inundat
Spitalul CFR din Timisoara, mai multe strazi si un pasaj au fost inundate, vineri seara, in urma unei furtuni puternice, pompierii fiind chemati si din timpul liber pentru a scoate apa din curti si imobile, transmite corespondentul MEDIAFAX.
In Timisoara, cantitatea precipitatiilor cazute a atins si 35 de litri pe metrul patrat, vineri seara, potrivit ISU Banat, judetul Timis aflandu-se sub cod portocaliu de furtuna. Au fost inundate mai multe strazi, printre care Drubeta, Traian Vuia sau Victor Hugo, dar si mai multe pasaje.
De asemenea, holul Spitalului CFR a fost cuprins de apa, fiind nevoie de interventia pompierilor.
Traficul rutier a fost deviat, in zona Pasajului Popa Sapca, care a fost inundat. Un sofer a ramas blocat in apa, in aceasta zona, fiind tractat de o masina de teren. Pe Calea Sagului, un stalp a fost doborat de vant si a blocat, temporar, circulatia.
ISU Banat a activat Grupa Operativa si a chemat pompieri militari din timpul liber, pentru a face fata numeroaselor interventii.
„In urma precipitatiilor abundente, au fost afectate, in principal, municipiul Timisoara si localitatile limitrofe, inregistrandu-se atat inundatii stradale, dar si la locuinte, curti si imobile ale unor institutii”, au declarat, corespondentului MEDIAFAX, reprezentanti ai ISU Banat.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1103 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005701 (s)