News Flash:

Furtuna în Apuseni! 2.500 de gospodarii nu au curent. O casa a ars in urma unui incendiu provocat de trasnet. Mai multi brazi, doborati de vijelie

25 Iulie 2017
1354 Vizualizari | 0 Comentarii
copac cazut2
Peste 2.500 de gospodarii din Muntii Apuseni au ramas marti fara energie electrica din cauza unor defectiuni produse de furtuna, in vreme ce o casa din satul Vesesti, comuna Scarisoara, a fost distrusa intr-un incendiu provocat de un trasnet, iar mai multi brazi au fost doborati de vijelie.
Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Alba au declarat corespondentului Mediafax ca pompierii au fost chemati marti dimineata sa intervina in satul Vesesti din comuna Scarisoara, pentru stingerea unui incendiu la o casa lovita de fulger.
Zona a fost foarte greu accesibila, mai ales pentru autospeciale, iar pompierii au ajuns cu mari eforturi si au intervenit in primul rand pentru a nu lasa focul sa se propage la gospodariile din jur. Casa a fost distrusa, insa nicio persoana nu a fost ranita.
"Inca se lucreaza pentru protectia caselor din jur. Accesul a fost foarte greu si din cauza ca au cazut brazi pe drumul de acces. Casele de acolo sunt din lemn", potrivit ISU Alba.
De asemenea, din cauza furtunii, 2.518 de gospodarii din comunele Arieseni, Garda, Scarisoara, Poiana Vadului, Avram Iancu, Sohodol si Vidra, din Muntii Apuseni, au ramas fara energie electrica, mai multe echipaje ale distribuitorului de energie fiind in teren pentru a remedia defectiunile.
Deocamdata nu se cunosc cu exactitate cauzele defectiunilor la reteaua de energie electrica, insa este posibil ca brazii doborati de furtuna sa fi atins liniile de tensiune.
Totodata, Politia Alba transmite ca nu sunt blocate drumuri nationale si judetene din cauza copacilor doborati de vijelie.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005933 (s)