News Flash:

Funeralii regale in Romania. Romanii pot adresa condoleante timp de 40 zile si pot depune flori in memoria Reginei Ana, la Palatul Regal din Bucuresti

2 August 2016
948 Vizualizari | 0 Comentarii
regina ana2
Familia Regala a anuntat mare doliu la moartea Reginei Ana. Romanii pot adresa mesaje incepand de marti, la Castelul Peles, la Palatul Regal din Calea Victoriei si la Palatul Elisabeta timp de 40 de zile de la data decesului, unde vor fi deschise simultan carti de condoleante. Potrivit Familiei Regale, mesaje pot fi transmise si online la adresa http://www.familiaregala.ro/mesaje/ .
In plus, toti cei care doresc sa depuna flori, jerbe sau coroane sunt invitati sa o faca incepand de marti, 2 august, la Palatul Regal din Calea Victoriei, in fata intrarii principale. 
Chiar daca nu a fost comunicat in detaliu programul, Familia Regala a anuntat ca trupul neinsufletit al Reginei Ana va fi depus pentru o zi in Holul de Onoare al Castelului Peles, iar apoi pentru o zi in Sala Tronului, la Palatul Regal din Calea Victoriei. Inmormantarea va avea loc la Curtea de Arges, in Noua Catedrala Arhiepiscopala si Regala, dupa toate datele de pana acum, pe 13 august. 
Ultimele Funeralii Regale din tara noastra au avut loc la 24 iulie 1938, cand Regina Maria a fost condusa pe ultimul drum. La dorinta Majestatii Sale Regelui Mihai I, funeraliile Reginei Ana vor respecta traditia inaintaselor Majestatii Sale.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1225 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006908 (s)