News Flash:

Frumoasa de la sport, Raluca Arvat, insarcinata in 7 luni

8 Februarie 2015
1701 Vizualizari | 0 Comentarii

Prezentatoarea PRO TV Raluca Arvat traieste in aceste luni cea mai fericita perioada din viata ei. Bruneta este insarcinata in 7 luni si spune ca are o sarcina usoara, in urma careia s-a ales doar cu 5 kilograme in plus.

Prezentatoarea stirilor sportive de la PRO TV spune ca atat ea cat si iubitul ei Bogdan s-au bucurat foarte mult cand au aflat ca vor deveni parinti.Cu toate acestea, nu s-au grabit sa isi oficializeze relatia de 7 ani pe care cei doi o au. Intr-un interviu acordat revistei Spy, Raluca sustine ca are o sarcina usoara si ca spera ca lucrurile sa mearga la fel de bine pana la final.
“Pana acum, am luat vreo 5 kilograme.Mananc la fel ca inainte, nu mi-am schimbat deloc meniul si nici cantitatile pe care le mamanc. Doar ca i-am ascultat pe medici, care mi-au spus ca nu e important cat mananc, ci ce mananc! In plus, eu am fost mereu pasionata de nutritie, de modul in care combin alimentele. Mananc de toate, iar fructele, legumele, cerealele, iaurturile si laptele sunt nelipsite zilnic. Nu tin niciun fel de dieta, doar mananc numai cand imi este foame. In plus, cred ca il mostenesc pe tata: am un metabolism bun, care ma ajuta!”, a declarat prezentatoarea pentru revista Spy


pro tv
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1181 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004990 (s)