News Flash:

Fructul fabulos care slabeste, curata intestinele, reduce colesterolul si apara inima

5 Iulie 2017
1236 Vizualizari | 0 Comentarii
fruct
Fructele acai sunt originare din padurile amazoniene ale Braziliei, fiind foarte asemanatoare ca aspect cu coacazele, au o culoare violacee, sunt mici si foarte moi. Acestea sunt unele dintre putinele fructe care contin vitaminele antioxidante C si E, ce ajuta la protectia pielii impotriva efectelor provocate de soare sau de poluare, dar si la buna functionare a organismului. De asemenea, fructele acai sunt bogate in acizii grasi Omega 3, Omega 6 si Omega 9, necesari atat pentru inima, cat si pentru creier.

Extractul de fruct acai este pe primul loc in topul produselor antioxidante, dovedindu-si eficienta in diete si in tratamentele antiaging. Fructele acai, consumate cu consecventa, duc o lupta pe termen lung impotriva distrugerii celulelor, noteaza taifasuri.ro. Mentin fermitatea pielii datorita continutului de phytosteroli, un element benefic in procesul colagenului, conferind o hidratare de invidiat.

Fructele acai, prin continutul ridicat de fibre si de Omega 3, 6 si 9, sunt eficiente in scaderea poftei de mancare, cresterea energiei si reducerea acumularii de grasimi si arderea lor rapida in acelasi timp. Acaiul si sucul de acai pot fi puse in orice, de la sosuri pentru salate, sucuri de fructe, chiar si cocteiluri. Gustul fructelor acai este o combinatie de ciocolata si fructe.

Fructele acai sunt o sursa importanta de antocianine, ce ajuta la prevenirea sau tratarea afectiunilor vasculare sau problemelor sangvine. Despre antocianine se spune ca ar fi substantele care dau vinului proprietatile sanatoase. Totusi, fructele acai contin aceasta substanta intr-o concentratie mult mai mare, astfel ca rezultatele sunt mai bune si mai rapide. In plus, fructele acai nu prezinta niciun risc, spre deosebire de vinul rosu, care are o cantitate ridicata de alcool. De asemenea, fructele acai reprezinta o sursa de fier, precum si de alte vitamine si minerale, protejand impotriva anemiei, dar si a altor dereglari metabolice cauzate de carentele de vitamine si minerale. In plus, ajuta la mentinerea unui nivel normal al colesterolului, iar nivelul ridicat de fibre alimentare din fructele de acai este benefic la curatarea intestinelor si la o digestie mai buna in general.

Consumul de fructe acai reduce oboseala ochilor, care apare atunci cand petreceti mult timp in fata calculatorului. Mai mult, ajuta la prevenirea unor afectiuni ale ochiului, precum glaucomul sau degenerarea maculara.

fructele acai padurile amazoniene coacazele fructe antioxidante inima
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1348 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006324 (s)