News Flash:

Frig polar si furtuni de zapada in estul Statelor Unite

18 Februarie 2015
1217 Vizualizari | 0 Comentarii
Puternice furtuni de zapada si un frig patrunzator paralizau marti o mare parte din estul si centrul Statelor Unite, determinand inchiderea in timpul zilei a agentiilor federale de la Washington, in asteptarea unui nou front polar, transmite AFP.
Potrivit presei americane, patru persoane au murit pe drumurile inzapezite si cu polei, trei in Tennessee (sud) si una in Kansas (centru).
Capitala Washington, acoperita de un strat destul de gros de zapada, si-a incetinit activitatea marti. 'Agentiile federale sunt inchise', anunta guvernul american pe site-ul sau internet. Aceasta decizie apare dupa ce circa o suta de orase si-au inchis institutiile administrative.
Furtuna Octavia, care a lovit coasta de est si centrul Statelor Unite, a adus temperaturi glaciale in zone unde locuiesc 50 de milioane de persoane. Acestea vor continua sa scada in zilele urmatoare mult sub nivelurile normale, a anuntat serviciul meteorologic national.
Circa 1.800 de zboruri au fost anulate marti intr-o mare parte a Statelor Unite din cauza vremii nefavorabile, potrivit site-ului Flightaware.com.
Luna februarie a batut deja recordul lunii cu cele mai multe ninsori la Boston, cu o cantitate de zapada de zece ori mai mare decat media unei ierni normale.
AGERPRES

statelor unite washington
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004762 (s)