News Flash:

FRAUDA la Loteria Fiscala

15 Iulie 2015
697 Vizualizari | 0 Comentarii
bonuri
Ministerul Finantelor Publice a platit premiile pentru prima Loterie Fiscala, respectiv cate 56 de lei pentru 17.837 bonuri, dupa ce a respins 313 cereri care nu indeplineau conditiile, iar alte 65 de bonuri au fost invalidate, Fiscul suspectand fraude.
"Fondul de premiere alocat extragerii a fost de 1.000.000 lei, iar numarul total cereri de revendicare inregistrate in vederea incasarii premiilor a fost de 18.215. In urma verificarilor preliminare realizate de catre administratiile fiscale, s-a constatat ca un numar de 313 cereri nu indeplinesc conditiile de validare a bonurilor fiscale, prevazute de Ordonanta Guvernului nr. 10/2015 pentru organizarea Loteriei bonurilor fiscale (de exemplu informatiile obligatorii erau ilizibile; documentele in baza carora erau revendicate premiile nu erau bonuri fiscale)", arata Finantele, intr-un comunicat.
Numarul bonurilor fiscale validate de administratiile fiscale care au fost luate in considerare la stabilirea valorii unui premiu a fost de 17.902, astfel incat, dupa impartirea fondului de premiere la numarul total al bonurilor fiscale castigatoare revendicate in termen, a rezultat un premiu cu o valoare de 56 lei.
Din cele 17.902 bonuri fiscale validate de catre administratiile fiscale in procedura preliminara, au fost platite 17.837 de castiguri, 65 de bonuri fiscale fiind invalidate ca urmare a actiunilor de control desfasurate de Directia generala antifrauda fiscala, plata castigurilor aferente fiind suspendata pana la solutionarea plangerii penale.
In perioada 25 iunie - 3 iulie, Directia Generala Antifrauda Fiscala a efectuat actiuni de verificare a autenticitatii si realitatii bonurilor fiscale inregistrate in "Baza de date privind Loteria bonurilor fiscale", in baza prevederilor OMFP 417/2015.
"In urma efectuarii controalelor antifrauda, un numar de 65 de bonuri fiscale au fost invalidate intrucat in legatura cu acestea au fost constatate imprejurari privind savarsirea unor fapte de natura penala urmand a fi sesizate organele competente", arata Finantele. Mediafax.ro

loterie fiscala
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1218 (s) | 34 queries | Mysql time :0.035607 (s)