News Flash:

Frauda de sute de mii de euro descoperita la o clinica privata din Timisoara

13 Noiembrie 2014
2029 Vizualizari | 0 Comentarii
 Perchezitii in aceasta dimineata, la Timisoara. Politistii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor au descins la sediul unei clinici private a carei conducere este acuzata de frauda. Cei doi, patronul si administratorul, spun oamenii legii, au decontat servicii medicale fictive in valoare de sute de mii de euro.
Oamenii legii au descins in patru locatii din Timisoara, printre care o clinica medicala privata, o scoala de soferi si la locuintele a doi suspecti. Politistii ii suspecteaza pe patronul clinicii private si pe administratorul acesteia ca ar fi decontat servicii medicale fictive in valoare de aproape 250 de mii de euro. Cei doi ar fi folosit, din evidenta scolii de soferi, date cu caracter personal ai clientilor acesteia. Mai apoi i-ar fi transformat pe clientii scolii de soferi in pacienti fictivi ai clinicii private, fara stirea acestora, scrie tion.ro.
In acest fel patronul si administratorul clinicii au putut deconta prin Casa de Asigurari de Sanatate servicii medicale fictive in valoare de aproximativ un milion de lei, spun anchetatorii. Atat patronul clinicii, cat si administratorul vor fi dusi la audieri.
De asemenea, politistii verifica modul in care acestia au intrat in posesia bazei de date a scolii de soferi.
UPDATE: Investigatia politistilor a pornit de la o reclamatie formulata de Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Timis
Reprezentantii Casei Judetene de Asigurari de Sanatate (CJAS) Timis au transmis ca ei au sesizat politistii de la Investigarea Fraudelor, dupa ce inspectorii acestei institutii au constatat ca serviciile decontate de clinica medicala erau fictive.
„In urma verificarilor efectuate de catre Corpul de Control al CJAS Timis, la SC Fizio Center SRL, societate aflata sub contract cu CJAS Timis, in luna mai 2014, s-a constatat ca au fost raportate spre decontare servicii medicale pentru asigurati. Ca urmare a unor verificari incrucisate, CJAS Timis a constatat ca aceste servicii au fost fictive, acestea nefiind realizate in mod real, cu atat mai mult cu cat asiguratii au si declarat ca nu au beneficiat niciodata de aceste servicii medicale care au fost supuse decontarii catre CJAS Timis”, au transmis reprezentantii CJAS Timis.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1165 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006837 (s)