News Flash:

Franta, sub TEROARE! Suspectii de la Charlie Hebdo au luat ostatici intr-o tipografie. Teroristii ”vor sa moara martiri”

9 Ianuarie 2015
1354 Vizualizari | 0 Comentarii
Fratii Cherif si Said Kouachi, suspectati in atentatul de miercuri de la Charlie Hebdo, ar fi autorii unei luari de ostatici care are loc vineri dimineata intr-o tipografie din Dammartin-en-Goële, in Seine-et-Marne. Echipele GIGN aflate la fata locului au inceput negocierile cu autorii luarii de ostatici.
UPDATE 12:05 - Cei doi frati au declarat ca ”vor sa moara martiri”.
Fratii Cherif si Said Kouachi ar fi declarat, intr-o conversatie telefonica cu politistii de la tipografia unde teroristii au luat ostatici, ca vor sa moara ”martiri”, informeaza Le Figaro.
UPDATE 11:46 - Fratii Kouachi au luat ostatica o singura persoana, confirma o sursa din cadrul politiei
O sursa din cadrul politiei franceze a confirmat, vineri, pentru AFP ca o singura persoana este luata ostatica de fratii Cherif si Said Kouachi intr-o mica firma dintr-o localitate situata la nord-est de Paris.
UPDATE 11:38 - Parchetul dezminte bilantul victimelor in urma schimbului de focuri de la Dammartin-en-Goële
Parchetul a dezmintit vineri bilantul de doi morti anuntat anterior de Le Parisien, in urma schimbului de focuri care a avut loc in localitatea Dammartin-en-Goële, situata la nord de Paris, in timpul urmaririi fratilor Kouachi, relateaza cotidianul L'Express, in editia electronica.
Cu putin timp in urma, Le Parisien anuntat ca, in urma schimbului de focuri care a avut loc la Dammartin-en-Goële (Seine-et-Marne), doua persoane au murit si alte 20 au fost ranite.
Potrivit primarului orasului, compania are doar cinci angajati.
UPDATE 11:20 - Un ministru francez a confirmat ca are loc o operatiune pentru "neutralizarea autorilor" atentatului impotriva Charlie Hebdo, relateaza AFP.
"O interventie este in curs si este menita sa-i neutralizeze pe autorii atentatului las comis in urma cu doua zile", a declarat Bernard Cazeneuve intr-o reuniune cu prefectii, la Paris.
UPDATE 11:00 - Doi morti si 20 de raniti la Dammartin-en-Goële
Doi oameni au murit si 20 au fost raniti in schimbul de focuri dintre politie si suspectii atacului de la Charlie Hebdo, in localitatea Dammartin-en-Goële.
Mediafax.ro 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1193 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006296 (s)