News Flash:

France-Presse: Premiera in Romania: un primar aflat in arest preventiv a fost reales in functie

6 Iunie 2016
1062 Vizualizari | 0 Comentarii
catalin chereches2
Alegerile locale din Romania au fost marcate de o premiera, noteaza Agentia France-Presse, amintind ca un candidat aflat in arest preventiv pentru presupuse acte de coruptie, Catalin Chereches, a castigat scrutinul in Baia Mare.
"Marcat de zeci de dosare de coruptie vizand candidati, scrutinul local din Romania ofera o premiera: primarul orasului Baia Mare a fost reales cu 70% din voturi, desi se afla in arest preventiv intr-un caz de luare de mita", scrie Agentia France-Presse.
"Candidat al Coalitiei pentru Baia Mare dupa ce a pierdut sustinerea formatiunilor de dreapta si de stanga, Catalin Chereches, in varsta de 38 de ani, este acuzat ca a primit mita zeci de mii de euro din partea unui reprezentant al unui club sportiv local in schimbul finantarii de catre Primarie a echipei de fotbal. Prins in flagrant in aprilie imediat dupa ce primise echivalentul a 6.600 de euro, Chereches este in arest preventiv", subliniaza AFP, conform ziarului La Libre Belgique.
Biroul Electoral Judetean Maramures a centralizat, luni, voturile de la alegerile locale in Baia Mare, cu exceptia a doua sectii de votare, rezultatele partiale aratand faptul ca primarul suspendat al municipiului, Catalin Chereches, a obtinut 70,14% din voturi.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1122 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004668 (s)